You are here
Home > Accidente > Cine este şoferul care a ars în accidentul de la intrarea în Slatina. „Un martor a încercat să-l extragă înainte de incendiu“ VIDEO18+
loading...

Cine este şoferul care a ars în accidentul de la intrarea în Slatina. „Un martor a încercat să-l extragă înainte de incendiu“ VIDEO18+

Anchetatorii au reuşit să stabilească identitatea victimei din accidentul rutier deosebit de grav produs la intrarea în municipiul Slatina. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Accident cumplit la intrare în Slatina: o maşină a ars complet. Autori… Tir încărcat cu bere, răsturnat pe Drumul European 574, în Olt Accident grav la Viişoara, între un autoturism şi o autobasculantă Un tânăr în vârstă de doar 23 ani este victima accidentului petrecut vineri, 12 februarie 2021, în jurul orei 13, 30.

Tânărul, din localitatea Valea Mare, judeţul Olt, se deplasa către serviciu, fiind salariat la o societate de pe platforma industrială a Slatinei.

La intrarea în municipiu a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a ieşit de pe drum, autoturismul a trecut prin şanţ şi s-a oprit în zidul porţii de intrare în oraş.

Poliţiştii încearcă acum să afle care a fost motivul pentru care tânărul a părăsit cu maşina carosabilul, una dintre ipoteze fiind aceea că alte activităţi desfăşurate în timpul condusului este posibil să-i fi distras atenţia de la drum.

Un martor le-a povestit poliţiştilor că a ajuns la câteva secunde la maşina încă necuprinsă de flăcări, a incercat să-l extragă pe şofer, n-a reuşit, iar în câteva zeci de secunde maşina s-a aprins, arzând ca o torţă.

Necropsia va stabili dacă tânărul şi-a pierdut viaţa imediat după impact, sau dacă flăcările au fost cele care i-au cauzat decesul. „Un martor a încercat să-l extragă înainte de incendiu „, au precizat surse din anchetă.

Pe grupul de Facebook Info Trafic Slatina, un martor ocular spune că a încercat să stingă flăcările, din zecile de autoturisme care au oprit în zonă reuşind, în schimb, să adune doar 15 stingătoare.

Slatina

Accident cumplit la intrare în Slatina: o maşină a ars complet.

Autorităţile nu ştiu identitatea şoferului decedat VIDEO Un accident rutier grav a avut loc vineri, 12 februarie 2021, la intrarea în municipiul Slatina, dinspre Piteşti, şoferul decedând. ŞTIRI PE ACEEAŞI TEMĂ Accident grav la Viişoara, între un autoturism şi o autobasculantă Şoferul vinovat de moartea a doi oameni, după ce a împrăştiat pe şosea… UPDATE: Surse din cadrul anchetei au declarat că cei de la faţa locului nu au putut stabili dacă persoana aflată la volan era bărbat sau femeie.

Impactul a fost devastatator.

Deocamdată nu se ştie dacă victima a pierdut controlulul volanului sau a vrut să-şi capăt zilelor.

Ancheta este în plină desfăşurare.

Accidentul a avut loc vineri, în jurul orei 13, 30.

Mai mulţi şoferi aflaţi în trafic au sunat la 112, după ce au văzut un autoturism proiectat în Arcul de Triumf de la intrarea în oraş.

Masina arsa la Slatina

Echipajele de salvare ajunse la faţa locului au lichidat imediat incendiul, dar pentru omul aflat la volan nu au mai putut face nimic. Ştirea iniţială Accidentul s-a produs în jurul orei 13, 30.

Tânăr carbonizat într-o maşină cuprinsă de flăcări, accident cumplit cu un ornament din beton, în Slatina

Un autoturism a fost proiectat în arcul de triumf de la intrarea în municipiul Slatina, acesta luând fic.

Pompierii nu l-au mai putut salva pe şoferul captiv în autoturism. „Poliţiştii s-au deplasat de îndată la faţa locului fiind găsit un autoturism proiectat în arcul de triumf şi cuprins de flăcări.

Traficul rutier este complet blocat, desfasurandu-se activităţi de stingere a incendiului şi salvare a victimelor „, a transmis IPJ Olt. În autoturism se afla doar şoferul, au confirmat şi reprezentanţii ISU Olt. „Pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la ieşirea din municipiul Slatina spre Piteşti, la un accident rutier urmat de incendiu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar şoferul.

La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat. Un tânăr în vârstă de 23 de ani a murit pe loc, astăzi, carbonizat în maşina pe care o conducea, după un accident cumplit. Maşina a intrat cu toată vitea într-un ornament din beton, la intrare în Slatina.

Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsufleţit al şoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare.

Accidentul s-a produs, astăzi, pe DN 65, la intrarea în Slatina, dinspre comuna Valea Mare. Maşina condusă de un tânăr de 23 de ani, care ar fi din comuna Valea Mare, a intrat în plin în ornamentul din beton. Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost distrusă, iar apoi a luat foc. Şoferul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. „Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pe Drumul European 574, la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești, la un accident rutier urmat de incendiu. În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se afla doar șoferul.

La sosirea echipajelor, autoturismul ardea generalizat.

Pompierii au lichidat incendiul, trupul neînsuflețit al șoferului fiind extras de pompierii de la descarcerare.

Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafață a corpului „, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Pacientul prezenta arsuri pe întreaga suprafaţă a corpului „, a comunicat purtătorul ed cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.

Lasă un răspuns

Top