You are here
Home > Actualitate > Nu intereseaza pe Nimeni, sa NU Distribuiti! ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-a vaccinat cu PFIZER / BioNTech.
loading...

Nu intereseaza pe Nimeni, sa NU Distribuiti! ÎNCĂ DOI ROMÂNI UCIȘI DE VACCIN. Un profesor de 45 de ani din Argeș și un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu au murit la nici 24 de ore după ce s-a vaccinat cu PFIZER / BioNTech.

MORȚI DUPĂ VACCINURILE „SIGURE” , „EFICIENTE” ȘI „CU FOARTE PUȚINE” EFECTE ADVERSE – CITAT DIN DOCTORII GHEORGHIȚĂ, CRAIU, MAHLER, MARINESCU

Un învățător în vârstă de 45 de ani, din Argeș – George N. -, a murit acasă, miercuri, după ce cu numai o zi în urmă se injectase cu prima doză de ser experimental Pfizer/BioNTech – Comirnaty. Bărbatul s-a stins din viață pe 3 martie, la ora 3.20 dimineața, la mai puțin de 24 de ore de la administrarea vaccinului, după cum au confirmat surse oficiale.

UPDATE: ESTE al DOILEA CAZ în foarte scurt timp. Pe 1 martie, un bărbat de 46 de ani din Tg. Jiu a făcut infarct la o zi după vaccin. Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. După aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal, au transmis ieri Antena 3 și RTV. VIDEO în baza articolului.

Victima era fratele unui cunoscut medic din oraș și a murit în urma unui infarct după vaccin. Bărbatul, în vârstă de doar 46 de ani, se vaccinase împotriva COVID-19 cu doar o zi înainte. Victima vaccinării, Ioan Barbu, lucra la Serviciul de Gospodărire a Apelor Gorj și s-a dus la muncă imediat după vaccin. Însă, la doar câteva minute după ce a ajuns, i s-a făcut rău.

Colegii au chemat imediat ambulanța, medicii l-au resuscitat câteva zeci de minute, până ce bărbatul și-a revenit. L-au dus totuși la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean pentru investigații.

Citeste si: Cum se sparge buba: Jaf ca-n codru în perioada stării de urgență

Acolo însă, după aproximativ 12 ore, pacientul a făcut un alt infarct, care i-a fost fatal. Colegii bărbatului spun că nu știau ca omul să fi avut probleme de sănătate, mai transmite sursa citată.

 relatează mai jos despre alte 10 cazuri asemnănătoare. Un studiu american pe care îl evidențiem mai jos atrage atenția asupra legăturilor periculoase dintre vaccin și atacuri de cord sau vasculare.

Potrivit GorjOnline, care publică și fotografia lui Ioan Barbu (dr), victima era fratele medicului Letitia Barbu, în vârstă de 46 de ani și a murit, luni, 1 martie, după ce i s-a făcut rău la birou. Colegii bărbatului spun că nu știau ca acesta să aibă probleme cardiace, însă au menționat faptul că acesta se vaccinase anti-COVID în ziua precedentă. 

Cazul de azi al învățătorului

Revenind la cazul de astăzi, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva Covid-19 a anunțat că în cazul bărbatului de 45 care a decedat acasă după imunizare, nu au existat probleme cronice de sănătate, transmite Antena 3.

Bărbatul se simțea bine când s-a dus să se vaccineze

Potrivit sursei citate, atunci când s-a prezentat la vaccinare, bărbatul era în stare bună, a rămas în centru după imunizare și nu avea simptome. După patru ore însă, el a ajuns la UPU, după ce și-a pierdut cunoștința acasă.

Seara, el a plecat din spital pe propria răspundere, iar dimineața a decedat.

„În 2 martie, bărbatul în vârstă de 45 de ani s-a prezentat, conform programării în platforma electronică, pentru administrarea primei doze de vaccin produs de Pfizer/BioNTech, într-un centru de vaccinare din Mioveni, județul Argeș.

Citeste si: Fost vicepreședinte Pfizer: „Nu este nevoie de vaccin… Pandemia s-a încheiat”

După 4 ore de la vaccin, bărbatul a ajuns la Urgență

În urma efectuării triajului medical și a examenului clinic de specialitate de către personalul vaccinator, nu au fost indicate probleme cronice de sănătate.

După administrarea dozei de vaccin, conform procedurii, bărbatul a rămas în spațiul de supraveghere postvaccinală, fără a prezenta simptomatologie, ulterior părăsind centrul de vaccinare.

Conform datelor furnizate către CNCAV, după patru ore de la administrarea vaccinului, pacientul a fost adus cu ambulanța la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Orășenesc Mioveni, în urma unui episod de pierdere a conștienței suferit la domiciliu.Bărbatul a plecat seara din spital, pe proprie răspundere

La sosirea în unitatea medicală, pacientul avea o stare generală bună, fără a prezenta traumatisme. În urma investigațiilor specifice complexe, acesta a rămas sub supraveghere medicală, însă în seara aceleași zile, bărbatul a solicitat externarea pe propria răspundere, contrar avizului medical.

În dimineața zilei de 3 martie, personalul medical de la Ambulanță, solicitat de familia acestuia, a declarat decesul bărbatului, la domiciliu.

DSP Argeș a sesizat autoritățile pentru efectuarea procedurilor specifice pentru stabilirea cauzelor decesului. Conform medicului de familie al acestuia, persoana se afla în evidență cu dislipidemie și valori tensionale crescute”, se arată în comunicatul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, remis, joi, presei.

BILANȚUL NEGRU 11 incidente in ROMANIA

Acest nou caz se adaugă următoarelor cazuri semnalate de ActiveNews:

Trei cadre medicale, două din Piatra Neamț și unul din Timișoara, intrate pe lista morților suspecte de după vaccinul anti-Covid, morți care nu au intrat în nici o statistică oficială a Ministerul Sănătății de până acum și probabil nici nu o să intre, deși unele dintre ele a devenit deja cazuri publice. Cele trei noi decese au fost făcute cunoscute public, în exclusivitate VIDEO

Sursa: antena3.ro.

Lasă un răspuns

Top