You are here
Home > Actualitate > SOS, Băiețel de 10 ani din județul Prahova, dat dispărut. Poliția și familia cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe copil
loading...

SOS, Băiețel de 10 ani din județul Prahova, dat dispărut. Poliția și familia cer ajutorul populației pentru a-l găsi pe copil

Joi, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Cocorăștii Mislii, județul Prahova, au fost sesizați de către părinții unui minor despre faptul că fiul lor, Stroescu Ionuț Gabriel, în vârstă de 10 de ani, a plecat de la domiciliu și nu s-a întors până în prezent.

La momentul plecării copilul era îmbrăcat în pantaloni de trening de culoare neagră, bluză verde, geacă de culoare galben-muștar, ghete de culoare neagră, ghiozdan albastru de dimensiuni mari.

Semnalmente:
Înălțime – 1,35 m, greutate 35 kg, constituție atletică, păr șaten, natură drept, tuns scurt, ochi căprui, față ovală, având ca semn particular dintele incisiv spart.

Persoanele care pot oferi detalii despre minor sunt rugate să apeleze numarul unic de urgență 112 sau cea mai apropiată unitate de poliție.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top