You are here
Home > Actualitate > AJUTOR NU SUNTEM BOLNAVI: suntem luati cu forta din case pe timp de noapte si dusi…
loading...

AJUTOR NU SUNTEM BOLNAVI: suntem luati cu forta din case pe timp de noapte si dusi…

Zeci de oameni au apelat la politie pentru ca, vin salvările și îi iau cu forța pe întuneric de acasă, le sperie familiile copiii, ei nu știu ce se întâmplă si au apelat la oamenii legii, pentru a le apara drepturile.
Oamenii spun ca sunt impusi sa semneze niste acte care arata ca ei sunt infectati cu СОVID-19!

Deoarece comunicarea cu autoritățile locale este de multe ori greoaie și pentru a evita să fim acuzați de fake-news, am fost nevoiți să cerem mai mult decât o convorbire telefonică, respectiv un mesaj asumat de mai mulți oameni. Am primit azi următorul mesaj, asumat de mai multe persoane care au trecut prin acest haos.

Zeci de oameni incarantinati de 14 zile, suntem victimele unor măsuri eronate, suntem toti diagnosticati pozitiv chiar daca nu avem simptome si ne simtim foarte bine.

Suntem luați pe timp de noapte din case și duși la spital cu forța, generându-se o stare de neimaginat și cu consecințe grave pentru copiii noștri, care ne văd răpiți și duși cu forța la spital, ca pe niște animale fără drept de replică… Strigăte de disperare ale copiilor…Nu ne lăsa mămica, tăticule….

Vă rugăm să intervenți până când nu apar și consecințe ale disperării!

AJUTOR!!! DISTRIBUITI!!!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top