You are here
Home > Actualitate > Proteste Masive în toată țara: Protestatar încătușat de Jandarmi. Incidente grave in Bucuresti Piata Universitatii (VIDEO)
loading...

Proteste Masive în toată țara: Protestatar încătușat de Jandarmi. Incidente grave in Bucuresti Piata Universitatii (VIDEO)

Poteste AUR în mai multe orașe din țară, împotriva restricțiilor stabilite de Guvern. Se cere ridicarea „de urgenţă” a acestora. La București, în Piața Universității, unul dintre protestatari a fost încătușat de jandarmi.

În Piața Universității, zeci de protestatri care au venit la acțiuena organizată de partidul AUR scandează „LIBERTATE!”, „UNITATE!”.

Nu lipsesc nici incidentele, unul dintre protestatri a fost încătușat de jandarmi, informează Realitatea PLUS.

Jansarmeria ROMANIA

„Bărbatul a refuzat să poarte masca de protecție, motiv pentru care i s-a pus în vedere să se legitimeze. A refuzat legitimarea, a devenit agresiv, a adresat injurii și a refuzat solicitarea jandarmilor de a-i însoți la secția de poliție, în vederea stabilirii identității, conform procedurii în vigoare.

A încercat să smulgă materialele din dotarea jandarmilor și a lovit cu picioarele. Prin urmare, a fost reținut și condus la secția de poliție, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, a transmis Jandarmeria București.

Protestatarii au un banner de mari dimensiuni pe care scrie „Libertate” și steaguri tricolore.

Proteste similare au loc în mai multe dintre marile orașe.La Sibiu, aproximativ 200 de persoane s-au strâns în Piață Mare, având steaguri tricolore, steaguri cu sigla AUR, dar și vuvuzele și fluiere. Mai mulți bărbați au dat foc câtorva măști de protecție, scandând tot felul de lozinci: „Libertate”, „Ieși afară, nu uită asta e și țară ta”, „Ale, ale, ale o dorința sinceră, România liberă”.

La Cluj-Napoca, zeci de protestatari s-au adunat pe trotuarul de vis-a-vis de Prefectură.

Majoritatea protestatarilor au măști, dar unii nu le poartă corect.

Peste 100 de persoane s-au strâns și în fața Prefecturii Constanța și protestează pentru a doua zi consecutiv față de măsurile împotriva pandemiei de COVID-19, oamenii scandând „Libertate, libertate” și având asupra loc steaguri tricolore. Ei au pancarte pe care scrie „Libertate te iubim, ori învingem ori murim” și scandeaza „Libertate, libertate”, „Constanța, trezește-te”.Una dintre protestare, Ana-Maria, a declarat jurnaliștilor că vor fi din ce în ce mai mulți tineri la aceste proteste deoarece vor școlile deschise și nu se mai pot întâlni cu prietenii.

George Simion

Liderul AUR, George Simion, este prezent la Piața Universității, în mijlocul protestatarilor care scandează împotriva măsurilor antiepidemice și a restricțiilor impuse de autorități.In toata TARA sunt la aceasta ora mii de protestatari pe strazi impotriva restrictilor.

George Simion, liderul AUR, fără mască în mijlocul protestatarilor din Piața Universității

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top