You are here
Home > Actualitate > Un tânăr român, revoltat pe protestatari: „Tata a murit de COVID! Să vă fie ruşine! Medicii se luptă pentru voi şi voi?” – VIDEO
loading...

Un tânăr român, revoltat pe protestatari: „Tata a murit de COVID! Să vă fie ruşine! Medicii se luptă pentru voi şi voi?” – VIDEO

Un tânăr din Constanţa, al cărui tată a murit în urmă cu două zile din cauza COVID-19, a ieşit la geam şi i-a îndemnat pe protestatari să meargă la spital şi să vadă cu ochii lor ce se întâmplă acolo.

„De ce protestaţi? Să intraţi la secţie, la ATI, la Boli Infecţioase (n.r. Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa), să vedeţi ce înseamnă acolo oameni cu COVID. Nu mai protestaţi aşa! E război! Nu vă daţi voi seama! Ei se dau de toate să îi facă bine şi ei protestează.

A murit tata acum două zile de COVID. Acum două zile a murit tata de COVID şi voi protestaţi? Să vă fie ruşine! Oamenii ăia, la Infecţioase acolo, se luptă pentru voi şi voi? Sunteţi nişte idioţi! Să n-ajungeţi acolo!”, a strigat tânărul de la geam către protestatari, potrivit unei filmări difuzate pe Antena 3.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top