You are here
Home > Actualitate > Dezvăluiri incendiare despre Raed Arafat! Legătura secretă cu SUA și SMURD. Abia acum s-a aflat
loading...

Dezvăluiri incendiare despre Raed Arafat! Legătura secretă cu SUA și SMURD. Abia acum s-a aflat

Raed Arafat este în prezent șeful Departamentului pentru Situații de Urgență. Totuși, national.ro a abordat ascensiunea acestuia dintr-o cu totul altă lumină. Cine este persoana care l-a condus pe Arafat spre această funcție și ce detalii nu sunt încă cunoscute despre șeful DSU?

National.ro  abordează un subiect care ar fi început din vara anului 2020, pe data de 28 iulie. Potrivit sursei citate, aceasta a fost și data la care președintele Klaus Iohannis ar fi acceptat să parcurgă mai multe materiale puse în mapă de un anumit serviciu secret.

Deși în primă fază șeful statului ar fi acceptat acest lucru, nimic nu s-a schimbat în aproape un an de zile. Mai exact, potrivit sursei citate, deși structurile contrainformative românești urmau să treacă la un nivel mai mare din punct de vedere al documentării sprijinului de care s-ar bucura șeful DSU, Raed Arafat, din partea influentului serviciu secret britanic MI6, Iohannis ar fi dat imediat înapoi.

Sursa citată precizează că există posibilitatea ca șeful statului să fi fost sfătuit de proprii consilieri BND (servciu secret german), iar aceștia i-ar fi propus să lase toate lucrurile așa cum sunt. În acest mod, nicio instituție a statului român nu s-ar mai fi putut apropia de acest lucru.

”Ce-i drept, neștiind când se va întoarce roata Puterii, unele organe au preluat modelul revoluționar ”fă-te că lucrezi”, dar asta doar să nu se zică la un moment dat că s-au șters undeva cu rapoartele informative primite”, scrie Tache de la national.ro.

Marea Britanie alege Murighiolul
Totodată, sursa citată precizează că deși șeful statului nu ar fi făcut nimic, cetățenii britanici au descoperit locații discrete în Murighiol, în care se puteau bucura de toate facilitățile posibile.

În ceea ce privește serviciile oferite, potrivit sursei citate, totul era rezervat și achitat pe numele unui cetățean britanic, dar identificat ca având ”influență copleșitoare” asupra ”Doctorului”.

Tache de la Național mai amintește de traiectoria lui Raed Arafat. Șeful DSU a copilărit în Nablus, în Nordul Cisiordaniei palestiniene, de unde a plecat la doar 16 ani ca să studieze limba română la Pitești.

Se pare că încă din perioada lui Traian Băsescu, Raed Arafat trebuia să fie ”debarcat” din funcția de subsecretar de stat la Ministerul Sănătății. Totuși, întreaga operațiunie a ”scurtcircuitat total serviciile secrete româneșt”, care au ajuns la concluzia că șeful DSU este mai puternic decât s-ar părea.

Raed Arafat, omul americanilor?
Totodată, sursa citată mai precizează că la ceva timp, șeful DSU a fost caracterizat ca fiind ”omul americanilor”, iar această variantă a fost intensificată de specializările efectuate chiar de el în cadrul US Department of Homeland Security, Federal Emergency Management Agency(FEMA) sau Emergency Management Institute.

În ciuda studiilor sale însă, potrivit sursei citate, acest ”protectorat britanic” de care șeful DSU s-ar bucura, ar fi mai puternic decât structurile contrainformative românești.

Sursa citată mai amintește despre legătura dintre George Soros și Raed Arafat. Mai exact, s-ar părea că rețeaua Soros ar fi avut un avut un rol important în apariția ”copilului de suflet” al ”Doctorului”, SMURD.

„Domnul Raed Arafat a făcut parte din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate până în anul 2005, când Fundația Soros a contribuit financiar la fondarea SMURD și a dispeceratului acestuia de la Târgu Mureș, iar rămânerea domniei sale în cele două fundații ar fi reprezentat un conflict de interese”, susținea directorului executiv al Fundației Soros, Gabriel Petrescu.

Un alt lucru menționat este faptul că SMURD-ul a fost înființat printr-o contribuție financiară primită în mare parte de la Funadția Soros. Totodat, trebuie subliniat faptul că Raed Arafat ar fi făcut parteși din Consiliul Director al Fundației Centrul pentru Politici și Servicii de Sănătate, fiind detașat de Soros în fruntea SMURD.

Structura ”stat în stat”
Relația dintre Raed Arafat și fundația care l-ar fi adus în funcție nu mai este însă aceași. Structura dezvoltată de George Soros catalogată drept un adevărat ”stat în stat”, ar fi fost uitată complet de șeful DSU.

Mai exact, potrivit sursei citate, chiar dacă relația de colaborare ar fi continuat strict pe linia Fundației pentru SMURD, Raed Arafat ar fi ales o fundație alternativă.

Sursa citată mențonează că este vorba despre ”operațiunea Ghiocel”, prin care s-ar fi direcționat o mare parte din resursele logistice ale rețelei de fundații care constituie teribila propagandă a ”Doctorului”.

Toate demersurile făcute de Raed Arafat l-ar fi ținut însă departe de ideea unei familii, acesta fiind motivul principal pentru care șeful DSU nu ar avea nici soție și nici copii. În ciuda acestui lucru însă, sursa citată precizează că Raed Arafat ar avea o altă pasiune și anume apusurile în deltă, privite dintr-o barcă.

Astfel, se pare că șeful DSU ar prefera să ajungă cu elicopterul la locația de fițe din Dunavățul de Jos, același loc unde cetățeanul britanic achită întotdeauna totul.

În acest context, national.ro, consideră că cel mai probabil plățile ar fi făcut pentru ca ”nu cumva structurile contrainformative românești să fi reintrat în pâine, și să verifice o nouă penetrare informativă venită din partea ”serviciului britanic aliat și partener” MI6, până și în Stuf-ul din discretul Dunavăț de Jos”.

Sursă foto: Dreamstime

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top