You are here
Home > Actualitate > Braconier pe OLT, condamnat la închisoare cu executare
loading...

Braconier pe OLT, condamnat la închisoare cu executare

Trimiterea după gratii a unui braconier poate fi un semnal de alarmă pentru alți indivizi care zilnic pescuiesc ilegal pe apele râului Olt.

A venit, în sfârșit, și momentul ca unii dintre braconierii piscicoli să plătească pentru faptele lor. Fenomenul încă nu a fost combătut la Vâlcea și pare că nu i se mai dă importanță. Însă, trimiterea după gratii a unui braconier poate fi un semnal de alarmă pentru alți indivizi care zilnic pescuiesc ilegal pe apele râului Olt.
Revenind la condamnat, este vorba despre un bărbat de 40 de ani, din comuna Mihăești, care a primit o pedeapsă de 1 an și 3 luni de închisoare cu executarepentru comiterea infracțiunii de continuitate la braconaj piscicol.

“La data de 31 martie a.c., polițiștii au executat un mandat, în Râmnicu Vâlcea, față de un bărbat din comuna Mihăești, condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 1 an și 3 luni, pentru braconaj piscicol.

În fapt, acesta ar fi pescuit ilegal în perioada 2018-2020, în orașul Băile Govora, dar și în comuna Budești, folosind curent electric.

Bărbatul a fost încarcerat la un penitenciar din județul Argeș” – precizează Poliția Vâlcea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top