You are here
Home > Actualitate > Secretul Dianei Șoșoacă. Senatoarea i-a dezvăluit „Calitul” cu totul lui Dan Bittman
loading...

Secretul Dianei Șoșoacă. Senatoarea i-a dezvăluit „Calitul” cu totul lui Dan Bittman

Diana Şoşoacă surprinde! Avocatul a vorbit, în cadrul unui interviu acordat pentru presa centrala, despre momentele inedite din copilăria sa. Plină de umor, aceasta a descris clipele cheie care stau la baza senatoarei care a atras atenția unei țări întregi.

Diana Șoșoacă dă cărțile pe față! Ce a făcut avocata în copilărie?
Diana Șoșoacă a vorbit în cadrul podcast-ului realizat de EVZ Capital despre copilăria sa, cum s-a călit iarna în zăpadă și ce a ajutat-o să aibă o sănătate de fier. Clipul în care senatoarea a vorbit despre clipele respective poate fi vizualizat la finalul articolului.

Totoadă, conform celor spuse în interviu, celebra avocată avea şi un secret culinar. În perioada copilăriei, când se trezea, Diana Șoșoacă mânca ouă crude cu lapte de capră.

A făcut atletism de performanţă!
Totodată, Diana Şoşoacă spune și că a făcut atletism de performanţă. Mai exact, este vorba despre fond 5000 m.

„De aia am rezistență”, spune Șoșoacă, completând că a mai făcut și balet și gimnastică.

Totuși, marea ei pasiune a fost lectura. În cadrul interviului cu Dan Bittman, Diana Șoșoacă a povestit despre momentele din copilărie, când citea, pe ascuns, romane la lumina lanternei.

Conform celor spuse, făcea acest lucru deoarece mama sa îi închidea seara lumina. Cel care i-a dat lanterna pentru a-şi putea continua lectura a fost bunicul ei.

Excluderea Dianei Șoșoacă din AUR
Diana Șoșoacă s-a născut în ziua de 13 noiembrie 1975, la București. Aceasta este avocat și senator independent, după ce a fost exclusă din Alianța pentru Unirea Românilor (AUR).

La acel moment, deputatul AUR Dan Tanasă a explicat că decizia a fost luată „la capătul unui lung şir de întâmplări” şi că orice membru al formaţiunii trebuie să respecte statutul partidului precum şi cel de demnitar al statului român.

Ninel Peia, președintele Partidului Neamului Românesc, a declarat că Șoșoacă ar fi fost aleasă pe listele AUR din partea primului partid, pe baza unui protocol semnat între cele două partide care ar fi fost valabil până pe 7 ianuarie 2021.

One thought on “Secretul Dianei Șoșoacă. Senatoarea i-a dezvăluit „Calitul” cu totul lui Dan Bittman

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top