You are here
Home > Actualitate > Detalii ŞOCANTE despre individul reţinut de poliţiştii slătineni pentru tentativă de agresiune sexuală. „A îngrozit luni întregi părinţii şi copiii din Piteşti”
loading...

Detalii ŞOCANTE despre individul reţinut de poliţiştii slătineni pentru tentativă de agresiune sexuală. „A îngrozit luni întregi părinţii şi copiii din Piteşti”

Constantin Vasile, în vârstă de 39 de ani, este individul care a încercat să răpească, miercuri, o fetiță dintr-un parc din Slatina. Se pare, însă, că bărbatul nu este la prima tentativă, potrivit antena3.ro.

În anul 2016, bărbatul a fost arestat în urma plângerii unei bătrâne care l-a prins pe individ în timp ce încerca să îi molesteze nepoţica în scara unui bloc. Întâmplarea a avut loc la doar câteva zile după ce mai agresase sexual o altă fetiță, de numai șase ani, din Trivale. Din păcate, la data respectivă, bărbatul a reușit să îşi ducă treaba la capăt fără să îl prindă nimeni.

În total, la momentul arestării, tânărul avea șase plângeri înregistrate la nivel de municipiu, toate cu modul de lucru similar.

Când oamenii legii au pus cap la cap toate cazurile și mărturiile copiilor, șeful Serviciului Investigații Criminale, comisarul Florin Stan, s-a gândit imediat la numele lui Constantin Vasile. Acesta îl mai arestate în urmă cu patru ani, după ce individul agresase alte șase fetițe cu vârste cuprinse între 8 și 12 ani. Polițiștii au verificat imediat și au descoperit că Vasile ieșise recent din închisoare, după numai 12 luni în spatele gratiilor, cu clemență judecătorească,  înainte de a ispăşi pedeapsa în întregime.

Mai mult decât atât, cu doar 1 lună înainte, ieșise și de sub control judiciar sub care fusese pus pentru infracţiunea de furt chiar din spitalul de Pediatrie.

Viza fetițe care nu erau supravegheate corespunzător

Potrivit oamenilor legii, Constantin Vasile stătea la pândă în zona blocurilor sau în parcurile mici şi punea ochii pe fetiţe care nu erau supravegheate corespunzător.

Una dintre fetițele molestate în 2016 era, alături de sora ei, în grija unui bunic surdo-mut. Practic, individul a luat copilul  de 6 ani de lângă bătrânul neputincios şi şi-a văzut de treburile lui bolnave liniștit.

Odată ce atrăgea copiii în scările de bloc, bărbatul le prezenta totul sub forma unui joc, cu mai multe activități, le punea pe fetițe să își dea pantalonașii jos și își satisfăcea plăcerile.

Își manifesta disprețul față de lege

Inițial, bărbatul a încercat să nege toate acuzațiile. La scurt timp însă, și-a schimbat declarația, susținând că era sub influența alcoolului în momentul agresiunilor.

Bărbatul și-a manifestat în mai multe rânduri disprețul față de lege și anchetatori, susținând că  procurorii sunt de vină, că el ar vrea să îi dea zece ani de pușcărie, dar ei nu pot să îi dea atât!

Un obsedat sexual a îngrozit luni întregi părinţii şi copii din Piteşti. Bărbatul în vârstă de 30 de ani ademenea fetiţe cu vârste cuprinse între 8 şi 12 ani, pe care le ducea în scări de bloc sau în locuri retrase.

Timp de câteva luni, Vasile Constantin a fost căutat de poliţiştii de la Poliţia Municipiului Piteşti. Bărbatul, se ascundea într-o locuinţă de la Oarja şi venea în oraş doar să-şi satisfacă poftele animalice. Într-un final, a fost prins de oamenii legii după ce a terorizat mai mulţi părinţi şi copii din cartierele Prundu şi Găvana. Şase fetiţe au trecut prin clipe de coşmar până în momentul în care individul a ajuns pe mâna poliţiştilor”.

Individul îşi acosta victimele şi sub pretextul că le învață anumite jocuri, le atrăgea în locuri ferite, scări de bloc sau spații verzi, le pipăia şi se urca peste ele, mimând acte sexuale“, ne-a spus  comisarul şef Mihai Neagoe, şeful Poliţiei Municipiului Piteşti. Demn de menţionat este faptul că Vasile Constantin nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu trei ani a fost prins, arestat şi condamnat pentru acelaşi lucru. Atunci instanţa i-a dat un an de închisoare cu suspendare”, scria presa în 2012, potrivit sursata.ro

Bărbatul de 39 de ani, care are domiciliul în documente în Piteşti și care a agresat o fetiță de 8 ani în Slatina, a fost arestat pentru 30 de zile.
Individul este cercetat pentru agresiune sexuală şi tentativă la agresiune sexuală, fapte pentru care a mai fost cercetat, judecat şi condamnat şi în trecut, fiind prins după molestarea mai multor minore din Piteşti.

Menționăm că bărbatul s-a mutat anul trecut de la Pitești în județul Olt
 

—————————————————————-

Imaginea bărbatului căutat de Poliţie pentru că mai mulţi părinţi au anunţat că un individ dubios abordează copii în diverse zone ale municipiului Slatina şi le cere să-i indice o anume adresă sau să-l însoţească la respectiva adresă a apărut pe reţelele sociale. 

În urma distribuirii pe reţelele sociale a secvenţei surprinse, cel mai probabil, de o cameră de supraveghere au apărut şi comentarii iar poliţiştii l-au identificat şi dus la audieri pe bărbatul care i-a ţinut cu sufletul la gură pe părinţii din Slatina. 

Bărbatul are 39 ani şi este bănuit de tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală. Are domiciliul în documente în Piteşti, însă locuieşte fără forme legale în localitatea Priseaca

Acesta a fost căutat de la începutul acestei săptămâni, de când mama unei copil de 8 ani, din municipiul Slatina, a anunţat că fetiţa ei a fost abordată de un individ dubios, într-un parc de joacă din cartierul Steaua.  Bărbatul i-a pus fel de fel de întrebări, iar când a aflat că părinţii fetei nu sunt acasă i-a cerut să-i arate cum ajunge „la etajul 2“ şi să-l însoţească, în blocul în care fata locuieşte. Cea care a salvat-o pe copilă a fost sora ei mai mare, care l-a văzut pe individ că pleacă împreună cu fetiţa. Înainte însă acelaşi individ abordase un băieţel, la acelaşi loc de joacă, băieţelul speriindu-se însă şi fugind. 

La Poliţie au ajuns şi alte sesizări, ale altor părinţi, care descriu acelaşi mod de abordare. 

Polițiștii din Slatina l-au identificat în cursul zilei de 29 aprilie, l-au audiat și l-au reținut sub acuzațiile de agresiune sexuală şi tentativă de agresiune sexuală asupra a trei minore.

Sursa: antena3.ro

One thought on “Detalii ŞOCANTE despre individul reţinut de poliţiştii slătineni pentru tentativă de agresiune sexuală. „A îngrozit luni întregi părinţii şi copiii din Piteşti”

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top