You are here
Home > Accidente > În atacul cu bombă de la Arad, ar fi implicați mai mulți sârbi. Un rol extrem de important în anchetă îl joacă amanta lui Ioan Crișan
loading...

În atacul cu bombă de la Arad, ar fi implicați mai mulți sârbi. Un rol extrem de important în anchetă îl joacă amanta lui Ioan Crișan

Potrivit unor informații pe surse, în atacul cu bombă în care omul de afaceri a murit pe loc, ar fi implicați mai mulți bărbați sârbi. De asemenea, un rol extrem de important în ancheta îl joacă şi amanta omului de afaceri. Mărturiile ei ar putea da în orice moment ancheta peste cap.

Ziua de vineri, de dinaintea tragediei, afaceristul Ioan Crișan și-a petrecut-o la ferma sa, situată la 11 km de Arad, iar seara, la ora 21:00, a ajuns acasă. Și-a parcat autoturismul mașina pe locul 343, locul său de parcare, după care a urcat la etajul 1, în apartamentul în care a rămas toată noaptea.

Dimineața, la ora 06:40, a ieșit din scara blocului și a plecat spre cafenea. Nu s-a oprit deloc pe drum. În momentul de față se vizionează sute de camere de supraveghere.

Surse apropiate anchetei au confirmat pentru Antena 3 faptul că există un cerc restrâns de suspecți și se verifică toate pistele. În ceea ce privește amanta afaceristului, ar fi vorba chiar despre contabila firmei acestuia. Femeia a fost audiată în fața organelor de cercetare penală și ar fi recunoscut deja această idilă. 

Crişan a avut procese

Ioan Crişan, bărbatul mort după ce autoturismul lui a explodat, era un prosper om de afaceri. A stat 25 de ani la primul sau job: electronist la Aeroportul din Arad, pentru ca mai apoi să se orienteze către transporturi.

Pasionat de pescuit, Crişan a decis să investească în peşti aşa că a înfiinţat firma Crimatex, prima crescatorie de somn african din ţară. A cumpărat o fostă topitorie de cânepă la Iratoşu, la 7 kilometri de Arad și a amenajat aici 22 de bazine, unde a început să crească somni africani care ajung si la 15 kilograme.

Ulterior, afaceristul a investit și într-o unitate de procesare a cărnii, pentru a produce mezeluri din pește. Anul trecut a adus în ţară şi doi crocodili, pe care voia sa-i crească pentru carne. Pandemia i-a dat, însă, planurile peste cap. Deşi afacerile păreau că îi merg bine, Crişan a avut procese cu două firme de asigurări, diferiți creditori și chiar cu firma de salubritate.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top