You are here
Home > Actualitate > Șoșoacă își cheamă susținătorii la luptă: Să-l demitem pe Iohannis!
loading...

Șoșoacă își cheamă susținătorii la luptă: Să-l demitem pe Iohannis!

Senatoarea independenta Diana Sosoaca a distribuit pe pagina sa de Facebook o invitatie la semnarea unei petitii prin care se cere “initierea unui referendum decizional de suspendare a presedintelui Romaniei”.

“Asa nu se mai poate, Pana aici, Ajunge!!!
Romani, daci, lupi, patrioti!!!
Semnati aceasta petitie, informati-va prietenii si distribuiti masiv pe toate retelele de socializare si in presa!!! Puterea suntem noi, uniti: poporul roman!!!

Acum e momentul, va chemam “la lupta” si la unire intr-un singur gand si urmand o singura idee pe care stim ca v-o doriti cu totii: Demiterea Presedintelui Romaniei”, se arata in textul petitiei.

Consideră o prioritate națională

Initiatoarea demersului se adreseaza Senatului si Camerei Deputatilor, carora le cere sa initieze o propunere de suspendare din functie a presedintelui Klaus Iohannis. Aceasta invoca in acest sens mai multe articole din constitutie si subliniaza ca demiterea presedintelui este “o prioritate nationala”.

“Initiativa civica este propusa de administratia grupurilor Facebook LA LUPTA, PATRIOTI! Si ROMANIA CIVICA, grupuri civice, patriotice si nationaliste, fara afiliere politica la niciunul dintre partidele si (sau) organizatiile politice existente in Romania”, se mai arata in petitie.

One thought on “Șoșoacă își cheamă susținătorii la luptă: Să-l demitem pe Iohannis!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top