You are here
Home > Actualitate > Diana Șoșoacă aruncă NUCLEARA despre CÂRDĂȘIA politicieni – CORPORAȚII
loading...

Diana Șoșoacă aruncă NUCLEARA despre CÂRDĂȘIA politicieni – CORPORAȚII

Senatoarea independentă NU se teme de lobby-ul corporatist și dă în vileag una dintre cele mai perverse și puternice legături care au făcut praf avuția națională

BUCURESTI. În momentul de față se duce o adevărată luptă pentru blocarea mediatică a senatoarei independente Diana Șoșoacă, fără îndoială cea mai curajoasă și puternică voce din Parlamentul României.

Diana Șoșoacă, acțiune radicală: ”Echipa Dreptății” pleacă după cei ce au distrus România!

Mass media care au curajul să o promoveze redau declarațiile ei fulminante, care pun pe jar grupurile de interese cele mai puternice.

Un exemplu este chiar o recentă emisiune de la Realitatea TV, în care senatoarea a atins un punct esențial, care dovedește cârdășia la nivel înalt: lipsa unei strategii a statului în relația – de cele mai multe ori lupta! – cu marile companii multinaționale, care fac profituri uriașe, dar reușesc să evite plata taxelor și mai ales a impozitelor.

În schimb, statul jupoaie comercianții medii și mici – majoritatea români! – făcându-le existența imposibilă.

”Toate organele de control se duc peste comerciantul român, iar dacă vor să scape, trebuie să le umple portbagajul celor care îi controlează”, a spus Diana Șoșoacă, punctând – ”Știu cazuri de oameni care nu și-au mai cumpărat nimic de ceva ani, pentru că „primesc” totul”.

Pe de altă parte, ce au făcut organele de control ale statului în cazul supermarketurilor?

Diana Șoșoacă izbucnește: ”M-am săturat să văd cum multinaționalele se îmbogățesc peste noapte, iar profitul este externalizat”.

”Nicio măsura din ultimii ani nu a fost luată în așa fel încât să producă beneficii pentru români”, spune Diana Șoșoacă, comentând că ”totul este gândit din punct de vedere al teoriei, dar practica ne omoară”.

Tot aici avem situația a zeci de mii de angajați ”plătiți cu salariul minim pe economie”, spune senatoarea care, ca avocat,  a reprezentat mulți angajați din supermarketuri – ”Multora nu li se respectă deloc drepturile, taxele și impozitele sunt mici pentru acești oameni, iar profitul se duce în buzunarele acționarilor”.

Sursa: INQUAM PHOTOS / GEORGE CALIN

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top