You are here
Home > Actualitate > Romania Mafiotilor in 2021, Mladin a dispărut din nou, tocmai când s-a cerut arestarea preventivă. Copil a fost arestat la Pecica
loading...

Romania Mafiotilor in 2021, Mladin a dispărut din nou, tocmai când s-a cerut arestarea preventivă. Copil a fost arestat la Pecica

Tribunalul București a luat astăzi decizia și a admis solicitarea procurorilor DIICOT de a-i aresta preventiv pe Cosmin Mladin și Daniel Copil. Decizia nu este definitivă, ci poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel București. Copil a fost arestat de către polițiști la Pecica, Mladin este însă (din nou) de negăsit și este dat în urmărire națională.

Daniel Copil a fost arestat preventiv astăzi, pentru o perioadă de 30 de zile. În ceea ce-l privește pe Mladin, după ce s-a prezentat la Tribunalul București în data de 23 iulie, în mod „misterios”, este din nou căutat de către polițiști, asta în condițiile în care judecata a fost amânată înainte de dispariția sa, de vineri pe luni.

După ampla operațiune a DIICOT din 13 iulie, în care au fost desfășurate numeroase percheziții domiciliare la persoane bănuite de contrabandă cu țigări, doi dintre cercetați au fost de negăsit. Mai exact, cei care sunt considerați liderii grupării, Cosmin Mladin și Daniel Copil.

DIICOT a cerut arestarea lor în lipsă, dar în mod surprinzător, cei doi s-au predat pe 23 iulie și s-au prezentat la Tribunalul București. La câteva minute, în timp ce își căuta mașina în parcarea Tribunalului, Mladin a fost săltat de agenți ai DIICOT, îmbrăcați în civil. Aceștia l-au încătușat și l-au dus la sediu.

Polițiștii au încercat să îi refacă traseul și pentru asta s-au folosit de camerele de supraveghere de pe străzile din apropierea casei mamei lui Mladin. Imaginile video arată cum, în data de 12 iulie, la ora 17:18, Mladin a plecat cu un autoturism Audi A4 care a venit să-l ia. Trei ore mai târziu, la 20:13, un bărbat parchează un BMW seria 7 înmatriculat în Arad în fața casei lui Mladin, îi lasă cheile mamei lui Mladin și pleacă. La ora 00:24 apare un autoturism neidentificat până acum de anchetatori, iar de la volan coboară Cosmin Mladin, care intră în casă. Citește si continuarea 

Care a fost traseul lui Mladin înainte de percheziții? Anchetatorii au reușit să afle doar parțial

Cosmin Mladin și Daniel Copil au fost cei care s-au lăsat așteptați de procurori. Cei doi au dispărut cu doar câteva ore înainte de descinderi și nu au putut fi găsiți până vineri când au decis să meargă de bunăvoie la Tribunalul București.

După ce aceștia au plecat din sala de judecată, DIICOT i-a încătușat. În continuare, anchetatorii au încercat să afle unde s-a dus Mladin și când a plecat de acasă pentru că există suspiciunea cum că acesta ar fi fost avertizat din timp. La câteva ore de la descinderi, primele informații care apăreau erau legate de ora la care a plecat Mladin de acasă. Aparent, chiar dacă se vorbea de posibilitatea ca acesta să fi dispărut cu doar două ore înainte de descinderi, se pare că el și-ar fi rezolvat plecarea mult mai devreme.

Polițiștii au încercat să îi refacă traseul și pentru asta s-au folosit de camerele de supraveghere de pe străzile din apropierea casei mamei lui Mladin. Imaginile video arată cum, în data de 12 iulie, la ora 17.18, Mladin a plecat cu un autoturism Audi A4 care a venit să-l ia. Trei ore mai târziu, la 20.13, un bărbat parchează un BMW seria 7 înmatriculat în Arad în fața casei lui Mladin, îi lasă cheile mamei lui Mladin și pleacă. La ora 00.24 apare un autoturism neidentificat până acum de anchetatori, iar de la volan coboară Cosmin Mladin, care intră în casă.

Autoturismul neidentificat părăsește zona condus de o persoană necunoscută. La 00.31, liderul grupării iese din casă, fără a avea vreun bagaj asupra sa, se urcă la volanul Ferrari-ului și pleacă.

Revine în apropierea imobilului la ora 01.28 la volanul unui Volkswagen, se urcă în BMW-ul seria 7 care-l aștepta parcat în fața casei și, după aproximativ 15 secunde, pleacă.

În vedera stabilirii direcției de deplasare, au fost vizualizate camerele de supraveghere situate în proximitatea locuinței și pe posibilele trasee de deplasare pentru perioada ulterioară orei 01.28, ocazie cu care, deși camerele nu permit identificarea numărului de înmatriculare, a fost identificat un autoturism cu caracteristici similare unui BMW seria 7 pe următorul traseu: str. Oscar – Nobel – Arhitect Milan Tabacovici – Colonel Caius Miorenescu – Posada – Constituției – ieșirea spre autostrada A1”, se arată în documentele de la dosar, potrivit pressalert.ro.

Mai departe, pe Autostrada A1 i s-a pierdut urma pentru că nu mergeau camerele de supraveghere în acel moment.

În ceea ce îl privește pe Daniel Copil, acesta a fost văzut plecând de acasă în cursul zilei de 12 iulie, având asupra lui și o geantă, însă nu se știe ce a făcut mai departe.

Sursa: specialarad.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top