You are here
Home > Actualitate > Dragoș Săvulescu a fost reținut. Afaceristul a fost dat de gol de iubită
loading...

Dragoș Săvulescu a fost reținut. Afaceristul a fost dat de gol de iubită

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, urmărit internațional, dat de gol de iubita sa. Arestat în urma unor poze postate pe internet, care au trădat faptul că ce afla în Grecia. Fostul acționar de la Dinamo nu putea să părăsească Italia pentru a nu se expune riscului de a fi reținut de polițiști.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu, urmărit internațional, dat de gol de iubita sa. Fostul acționar de la Dinamo nu avea voie să părăsească Italia.

El era condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în România, dar judecătorii din Napoli i-au modificat sentința, cu valabilitate exclusiv pe teritoriul Italiei.

Săvulescu a preferat însă o vacanță în Mykonos, în urma căreia a fost arestat de polițiștii greci.

Omul de afaceri Dragoș Săvulescu a fost arestat în Grecia. Prietena l-a dat de gol
Fostul acționat de la Dinamo, Dragoș Săvulescu, a fost reținut de poliție, după ce iubita lui l-a dat de gol că este în Grecia.

Astfel, Săvulescu a fost reținut după ce iubita lui l-a dat de gol că se află în Grecia, în vacanță. Chiar polițiștii din Grecia au fost cei care l-au reținut pe urmăritul internațional.

Cel mai probabil, urmează ca Săvulescu să fie prezentat instanței pentru confirmarea mandatului european de arestare.

Fotomodelul de naționalitate albaneză Angela Martini și o prietenă din grupul lor au postat mai multe fotografii din Mykonos, în care apare și afaceristul fugar, deși acesta ar putea fi arestat dacă părăsește Italia, scrie antena3.ro.

Condamnat definitiv la 5 ani de închisoare
În anul 2019, în februarie, Dragoș Săvulescu a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, alături de fostul primar al Constanței Radu Mazăre și de Cristi Borcea, in dosarul retrocedărilor de plaje.

Săvulescu a fugit însă din România înainte ca instanța să îl condamne definitiv și s-a stabilit în Italia.

Curtea de Apel din Napoli a respins cererea de extrădare. Judecătorii italieni i-au transformat cei cinci ani și jumătate de închisoare cu executare în doi ani și cinci luni cu suspendare, dar pe teritoriul Italiei.

În motivarea deciziei Curții de Apel din Napoli, judecătorii italieni spun că Dragoș Săvulescu are afaceri în Italia, vorbește limba italiană și nu se impune ispășirea pedepsei în România.

Sursa foto: Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top