You are here
Home > Accidente > Activistul Tiberiu Boșutar, agresat în urma unei altercații în pădure
loading...

Activistul Tiberiu Boșutar, agresat în urma unei altercații în pădure

Activistul de mediu Tiberiu Boșutar, care s-a deplasat joi în fondul forestier de pe raza comunei Şaru Dornei, la limita cu Panaci, însoțit de 2 cameramani, a fost implicat într-o altercație despre ale cărei dimensiuni polițiștii nu au încă foarte multe informații pentru că toți cei care au fost de față au refuzat să dea declarații.

Ce se știe este că Tiberiu Boșutar a fost sesizat de un localnic cu privire la marcarea suspectă a unor arbori și s-a deplasat cu cei 2 cameramani în locul indicat, însoțit și de un al patrulea bărbat, care i-a sesizat. În pădure la un moment dat aceștia au fost înconjurați de un grup de localnici, izbucnind o altercație, în urma căreia Boșutar și cei care îl însoțeau au cerul ajutorul poliției.

În jur de 20 de polițiști și jandarmi au reușit să ajungă în zona destul de greu accesibilă, găsindu-i doar pe cei 4.
Unul dintre cameramani a ajuns la Spitalul Municipal Vatra Dornei, fiind într-o stare confuză, în timp ce Boșutar avea o plagă la nivelul arcadei, însă nu a dorit să fie transportat la spital.

Spre surprinderea totală a polițiștilor, Boșutar nu a dorit să ofere detalii despre agresori. La fel și celelalte victime. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiunea de loviri sau alte violențe și încercau joi seară să identifice localnicii care au participat la agresiune.

Activistul Tiberiu Boșutar, agresat în urma unei altercații în pădure – FOTO Facebook Legea codrului
Activistul Tiberiu Boșutar, agresat în urma unei altercații în pădure – FOTO Facebook Legea codrului

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top