You are here
Home > Actualitate > Cutremur în cazul gemenilor din Ploiești. E șocant ce a făcut Alina în ziua înmormântării
loading...

Cutremur în cazul gemenilor din Ploiești. E șocant ce a făcut Alina în ziua înmormântării

Prietena mamei gemenilor care au căzut de la etaj a mărturisit că nu a fost lăsată să meargă la înmormântarea micuților. E șocant ce a făcut femeia.

În cadrul emisiunii Acces Direct, Alina, prietena Andreei, a fost întrebată dacă până acum a mers să pună o lumânare la cimitirul celor mici, însă Alina mărturisește că nu a putut să facă acest lucru deși își dorea foarte mult.

Aceasta a mărturisit că mama copiilor nu a lăsat-o să meargă la înmormântare și nici să fie prezentă la cimitirul acestora.

A rugat să-i filmeze pe cei mici
Ea a precizat că a trimis un om să-i filmeze pe cei mici decedați și să-i trimită câteva imagini cu aceștia înainte de a fi înmormântați. Alina a vrut să-i vadă pentru ultima oară, fiind implicată și ea în educația acestora.

”Am pus om să se ducă să filmeze să văd și eu sicriile, am plătit om să se ducă să filmeze să văd și eu copiii ăia, să-i văd. Eu n-am putut să merg să îi văd din cauza mamei și a mamei Andreei care m-au amenințat”, a spus Andreea în lacrimi la Acces Direct.

Au fost la detectorul de minciuni
Prietena mamei copiilor susține în continuare că nu este vinovată și că nu trebuie să fie considerată suspectă în cazul morții gemenilor.

Cele două au mers la detectorul de minciuni pentru că speră ca de această dată să se afle adevărul despre moartea micuților, dar și cine se face vinovat pentru această faptă.

Mama gemenilor dă vina pe Alina, prietena ei
Andreea, mama celor mici, cu toate că este arătată cu degetul de multe persoane pentru comportamentul ei, afirmă că este nevinovată. Femeia susține că de vină pentru întreaga tragedie ar fi prietena ei Alina, care se afla şi ea în casă în acel moment.

Femeia spune că nu era lângă micuţi în acel moment, iar Alina era responsabilă să-i supravegheze pe gemeni, dar ea era mai preocupată de alte lucruri.

Mai mult, mama copiilor spune că o saltea era pusă în dreptul geamului, în camera copiilor, iar singura care ar fi putut-o muta acolo era tot Alina pentru că cei mici n-ar fi avut puterea să facă aşa ceva, relatează SpyNews.

“Am făcut un Live, nu cred că am stat mai mult de 10 minute, măsuța era în colțul de la geam…
Copiii erau singuri în cameră, când m-a trimis Poliția în cameră am văzut ditamai salteaua aia pe care nu o puteam urca singură, doar doi bărbați puteau, salteaua era dată jos din pat, nu aveau cum să o dea, nu aveau cum”, a declarat mama gemenilor pentru Observator.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top