You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS: Anunț de ultimă oră despre Irinel Columbeanu
loading...

BREAKING NEWS: Anunț de ultimă oră despre Irinel Columbeanu

Fostul soț al Monicăi Columbeanu se află într-un moment dificil. Acesta a apelat la ajutorul medicilor atunci când starea lui de sănătate s-a degradat, fiind astfel internat pentru mai multe observații.

Irinel Columbeanu, internat de urgență! A fost infectat cu COVID-19. În ce stare se află?
Irinel Columbeanu a fost infectat cu noul coronavirus și a încercat să se trateze acasă în primele zile, până când și-a dat seama că starea lui de sănătate se înrăutățește. Din acest motiv, a sunat la ambulanță și a cerut ajutorul medicilor.

Astfel, Irinel Columbeanu a fost internat de urgență la Spitalul Ilfov. Trebuie menționat că acesta nu se află într-o stare gravă după ce s-a infectat cu COVID-19 și primește îngrijirile necesare într-un salon, fără să fie nevoie să fie dus în secția ATI, conform informațiilor transmise de ciao.ro

Irinel Columbeanu primește din ce în ce mai multe vești proaste
Amintim că acesta și-a pierdut averea de 150 de milioane de euro și a fost nevoit să renunțe la stilul de viață pe care îl avea în momentul în care locuia la Izvorani. Din fericire, fostul om de afaceri a reușit să o ia de la capăt. În acest context, Irinel Columbeanu a discutat despre starea sa materială, explicând că obiectele câștigate de-a lungul vieții nu sunt importante în momentul în care o persoană pleacă din această lume.

„Adevărat! Realizarea faptului că la orice oră nivelul (cu care plecăm dincolo) a ce sălășluiește în oricare din noi constă nu atât în valoarea acumulărilor materiale agonisite, cât în felul reacției pe care simte să o aibă atunci când în cale i se ivește deposedarea de acestea. Da, cu ușurință, probabil fiindcă eram deja obișnuit”, a declarat acesta pentru sursa menționată.

De asemenea, Irinel Columbeanu a reușit să își păstreze optimismul și în clipele cele mai grele. Astfel, le-a recomandat tututor să rămână răbdători în momentul în care drumul din viață se complică.

„Semnificația drumului oricui în viață. “Răbdare, toate la timpul lor”, ar fi o părere, nu un sfat, celor care simt că nu ar trebui să treacă degeaba prin viață”, a completat Irinel Columbeanu.

One thought on “BREAKING NEWS: Anunț de ultimă oră despre Irinel Columbeanu

Lasă un răspuns

Top