You are here
Home > Accidente > ALERTA: Incendiu de proporții în România! Spitalul de Boli Infecțioase a luat foc. Planul Roșu de intervenție a fost activat
loading...

ALERTA: Incendiu de proporții în România! Spitalul de Boli Infecțioase a luat foc. Planul Roșu de intervenție a fost activat

Incendiu de proporții în România! Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a luat foc. Planul Roșu de intervenție a fost activat. Pana in prezent sunt confirmati 4 decedati.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) anunță că Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a luat foc. În acest context, a fost activat Planul Roșu de intervenție.

UPDATE: Potrivit unor surse oficiale, opt dintre pacienţii din spital au decedat.

Evacuarea pacienţilor şi căutarea eventualelor victime continuă.

La Spitalul de Boli Infecţioase sunt 10 paturi de ATI, toate fiind ocupate joi seară.

Potrivit unei informări a Prefecturii Constanţa de joi seară, la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase 118 din cele 140 de paturi pentru pacienţii COVID erau ocupate.

UPDATE: ISU Constanţa confirmă decese în incendiul de la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa, dar nu ştie despre câte persoane este vorba. Neoficial, au fost raportaţi 4 pacienţi morţi.

Patru oameni au murit în urma incendiului izbucnit la Secția ATI de la Spitalul de boli infecțioase din Constanța, au spus, pentru Aleph News, surse neoficiale.

„Un pacient a murit la parterul secției și alți trei pacienți au murit în ascensor”, a menționat sursa citată.

UPDATE: Echipaje de la ISU Călăraşi şi ISU Ialomiţa sunt trimise vineri la Constanţa pentru a ajuta la stingerea incendiului care a izbucnit la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase.

„În sprijinul forţelor de intervenţie de la faţa locului vor fi trimise de la ISU Călăraşi – 7 ambulanţe SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple, iar de la ISU Ialomiţa se deplasează o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru transport victime multiple”, a informat Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.

Vineri dimineaţa a izbucnit un incendiu la Secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase din Constanţa, autorităţile activând Planul roşu de intervenţie.

Potrivit IGSU, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajări mari de fum.

Se acţionează pentru evacuarea pacienţilor.

Incendiu de proporții în România! Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța a luat foc. Planul Roșu de intervenție a fost activat
Este alertă în Constanța după ce Spitalul de Boli Infecțioase din oraș a luat foc. IGSU spune că incendiul se manifestă cu flacără deschisă și cu degajări mari de fum.

Departamentul pentru Situații de Urgență (DSU) spune că, din primele informații, incendiul a izbucnit la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase. În același timp, autoritățile informează că a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Mai multe autospeciale de stingere și ambulanțe SMURD au fost alocate în acest sens.

Sursă foto: Dreamstime

Lasă un răspuns

Top