You are here
Home > Actualitate > Uluitor: Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricții dure în România
loading...

Uluitor: Președintele Klaus Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricții dure în România

Președintele Iohannis a anunțat, miercuri seara, restricții dure în România

Am discutat despre vaccinare, despre școli și despre restricțîi. Dacă vream să se oprească pandemia, singura soluție este vaccinarea.

Deci dragi români, vaccinați-vă dacă vreți să nu ajungeți la spital și la AȚI. Nu îi credeți pe cei care vă mint că pățiți ceva dacă vă vaccinați.

Am discutat despre vaccinare, școli și restricțîi. Dacă vrem să se oprească pandemia, singura soluție este vaccinarea. În vestul. Europei, unde oamenii s-au vaccinat, pandemia nu mai are efect.
La noi în România s-a declanșat o adevărată catastrofă. Dacă vă vaccinați, scăpați de boală.
Până când vă convingeți să vă vaccinați, e nevoie de restricțîi.


Începând de luni e vacanță școlară pentru două săptămâni.


Începând de luni, masca devine obligatorie peste tot, și la școală, și la cinematograf, și pe stradă.
Vor fi restricțîi începând de luni, guvernul vă stabili măsurile. Vă fi restricționată noaptea, exceăpție făcând cei vaccinați. La majoritatea activităților, accesul vă fi permis doar cu certificatul verde.

Până când vă convingeți să vă vaccinați, din păcate, este nevoie de restricțîi.

S-a decis astăzi că această vacanță să fie valabilă și pentru gimnaziu și liceu, începând de luni”, a transmis președintele Klaus Werner Iohannis.

Dacă vrem stoparea pandemiei, singura soluție este vaccinarea! Vedem în vestul Europei, unde lumea s-a vaccinat în masă, că pandemia nu mai are impact. În România s-a declanșat o adevărată catastrofă și, din păcate, până nu se conving oamenii să se vaccineze, este nevoie de măsuri. Astfel, de luni va fi vacanță școlară pentru elevii din ciclul primar, gimnaziu și liceu, pentru două săptămâni. Tot de luni, vom avea restricții, masca redevine obligatorie peste tot, în interior și în exterior. Va fi restricționată circulația noaptea, cu excepția celor vaccinați și a celor care merg la serviciu sau au urgențe. În timpul zilei, la majoritatea activităților, accesul va fi permis numai cu certificatul verde. Toate restricțiile care vor intra în vigoare vor fi decise de Guvern, în urma măsurilor stabilite de experți. Dragi români, dacă vreți să nu ajungeți la spital și la terapie intensivă, vaccinați-vă! Nu-i credeți pe cei care vă mint cum că ar fi periculos! Dacă vă vaccinați, scăpați de boală, iar noi, ca societate, scăpăm de pandemie!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=437203797777273&id=100044629680297
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=437203797777273&id=100044629680297

Lasă un răspuns

Top