You are here
Home > Actualitate > De ce românii (70 la sută) nu dau doi bani pe propaganda oficialilor Cîţu, Arafat şi Gheorghiţă
loading...

De ce românii (70 la sută) nu dau doi bani pe propaganda oficialilor Cîţu, Arafat şi Gheorghiţă

Tiparul a fost acelaşi peste tot. Şefi de stat şi de guvern au clamat că vaccinarea obligatorie nu poate fi introdusă, dar în acelaşi timp au găsit numeroase metode coercitive pentru atingerea scopului. Au minţit, au fost demagogi şi ipocriţi. De aceea nicăieri în lume oamenii nu au înghiţit pe nemestecate propaganda oficială. Bâlbele, fake-urile, manipulările grosiere, folosirea doar a specialiştilor convenabili, au contribuit din plin la neîncrederea faţă de autorităţi.

Cîţu, Arafat şi pensatul Gheorghiţă propaganda toxica

Cîţu, Arafat şi Gheorghiţă nou, colonelul Gheorghiţă pretinde că atingerea pragului de 70 la sută de cetăţeni imunizaţi nu mai este un obiectiv demn de luat în seamă. Doar dacă ne vom vaccina în proporţie de 90 la sută vom scăpa de pandemie. Ştiu, suna ciudat din gura unui înalt responsabil care n-a fost capabil să convingă nici măcar unul din doi români

Pentru orice individ cu capul pe umeri a devenit evident că paşaportul sanitar nu este despre protecţia cuiva, ci despre forţarea la maxim a vaccinării, în ciuda încălcării flagrante a Constituţiei şi a drepturilor fundamentale. Decidenţii politici au doar un singur obiectiv şi încearcă să-l atingă prin orice mijloace. În mintea lor, toată populaţia globului a devenit peste noapte la fel de vulnerabilă în faţa virusului: şi nou-născuţii, şi adolescenţii, şi bătrânii cu multiple comorbidităţi. Iar asta în ciuda statisticilor oficiale (şi aşa discutabile, dacă ne referim la legătura directă de cauzalitate între infectare şi deces).   

Sursa: mediafax.ro.

Lasă un răspuns

Top