You are here
Home > Actualitate > „Xena`” Diana Şoşoacă cheamă lumea la nesupunere civică: În momentul în care veți avea pașaportul verde sau poate pașaportul kaki!
loading...

„Xena`” Diana Şoşoacă cheamă lumea la nesupunere civică: În momentul în care veți avea pașaportul verde sau poate pașaportul kaki!

Senatoarea Diana Șoșoacă a făcut show în Parlament la votul de învestire al Guvernului Ciucă, spunând că PSD și PNL sunt „două paralele care se întâlnesc într-un punct infinit”. Ea a spus că nu va vota Guvernul Ciucă.

„Suntem în geometria euclidiană, două paralele se întâlnesc la un punct infinit. (…) Pentru că suntem în geometria hiperbolică în care literatura lui Kafka poate fi transpusă în planul realității.

Avem un guvern în care există o singură persoană de sex feminin, nu gen, nu aveți doamne capabile să ocupe funcții în acest guvern? (…) Cu tot respectul pentru doamna Firea, e bine că sunteți la Ministerul Familiei, o să vă fac câteva vizite, pentru că avem de rezolvat niște treburi.

Nu știu cum e armata, dar vă spun în calitate de jurist că există principiul lui Thoreau – dreptul la nesupunere civică.

În momentul în care veți avea pașaportul verde sau poate pașaportul kaki aprobat în Parlament și veți impune vaccinarea obligatorie, eu voi scoate cât de mulți români pot în stradă. Veți avea parte de cea mai mare nesupunere civică”, a spus senatoarea Diana Șoșoacă

Lasă un răspuns

Top