You are here
Home > Actualitate > BREAKING NEWS! Guvernul din Regatul Unit Începe deportările cetățenilor UE care nu au actele necesare pentru a rămâne în Marea Britanie
loading...

BREAKING NEWS! Guvernul din Regatul Unit Începe deportările cetățenilor UE care nu au actele necesare pentru a rămâne în Marea Britanie

Autoritățile din partea Immigration Enforcement încep demersurile pentru expulzarea cetățenilor europeni care nu au actele necesare pentru a rămâne în Marea Britanie.

Guvernul nu are o cifră exactă a numărului de cetățeni ai Uniunii Europene care trăiesc și lucrează în prezent în țară.

Același lucru este valabil și pentru cetățenii britanici care locuiesc în Europa.

Se crede că există o „restanță” de aproape 400.000 de cereri care urmează să fie procesate de Home Office.

Până în prezent, au fost depuse peste 5,6 milioane de cereri de către oamenii care speră să rămână în Marea Britanie după Brexit, inclusiv peste 276.000 de cetățeni ai UE care locuiesc în Scoția.

Agenții guvernamentali din Regatul Unit pentru aplicarea imigrației au fost trimiși și încă vor fi trimiși să finalizeze „verificările angajaților” asupra afacerilor și vor putea cere cetățenilor UE „documentația” care să dovedească faptul că au dreptul de a lucra în țară.

În cazurile în care s-a constatat că nu au actele necesare, li s-a acordat o perioadă de 28 de zile pentru ca aceștia să completeze o cerere, a confirmat Home Office.

Cei care nu au completat această cerere în termenul de 28 zile oferit, vor fi deportați în decursul acestei luni de către Immigration Enforcement

Ministrul Imigrației, Kevin Foster, a dat declarații în ceea ce privește această acțiune a autorităților:

„Aplicarea noilor legi ale imigrației a introdus un nou pas procedural pentru cei care se consideră cetățeni ai SEE sau membri relevanți ai familiei care ar putea fi eligibili pentru statutul EUSS pe baza căruia au fost rezidenți în Marea Britanie până la 31 decembrie 2020, dar nu au aplicat până în prezent.

„În astfel de cazuri, aplicarea legilor imigrației s-a emis o notificare de„ 28 de zile pentru EUSS ”pentru a sfătui persoana respectivă să ia măsuri urgente pentru a-și stabili statutul legal, făcând o cerere târzie la EUSS. Acest lucru a trebuit făcut în termen de 28 de zile de la emiterea notificării.

Uk

Cei care au depășit termenul limită oferit sau nu au avut cererea aprobată, din păcate vor fi expulzați de pe teritoriul Regatului Unit.

Noile legi ale imigrației care au intrat în vigoare odată cu ieșirea țarii din Uniunea Europeană oferă Marii Britanii dreptul de a refuza intrarea, șederea sau dreptul la muncă cetățenilor UE care nu îndeplinesc standardele impuse de către guvern.

Lasă un răspuns

Top