You are here
Home > Actualitate > Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu: „20 de consilieri județeni și președintele CJ Olt, un scor istoric”
loading...

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu: „20 de consilieri județeni și președintele CJ Olt, un scor istoric”

20 de consilieri judeţeni şi un preşedinte a câştigat PSD la alegerile din 9 iunie. Astăzi, aceştia au mers la Biroul Electoral Judeţean, pentru a-şi ridica certificatele doveditoare ale noului mandai 2024-2028. PSD a obţinut un scor politic mare, 58,59%, ceea ce dă legimitate echipei social-democrate pentru următoarele proicte, pentru a investi în Olt.

„Scorul cu care am câștigat și de această dată ne onorează, dar, în același timp, ne obligă la foarte multe lucruri, ca de obicei, oltenii, cărora le mulțumim pentru votul covârșitor pe care ni l-au dat.
20 de consilieri județeni și președintele CJ Olt, un scor istoric. Nicio organizație la nivelul județului Olt nu a mai luat un scor de 58,59% pentru votul politic. Votul politic este cel de la Consiliul Județean. Este al doilea scor pe țară din cadrul PSD, un scor bun. Așa cum vă spuneam, ne obligă la foarte multe lucruri. Am avut o viziune până acum, pe care am încercat să o transpunem în administrația publică locală la nivel județean, lucruri foarte multe pe care le-am realizat. Oltenii ne-au apreciat, au apreciat devotamentul și comportamentul nostru, iată, ne-au încredința un nou mandat.
Echipa, așa cum încă de la început s-a construit lista și am și discutat despre ea în momentul în care am mers cu dosarele de candidaturi să le depunem la Biroul Electoral Județean, este o echipă echilibrată, care reprezintă întreg județul Olt, cu oameni din toate categoriile sociale, cu reprezentarea atât a tineretului, femeilor și pensionarilor, cu reprezentarea sindicatelor, cu reprezentarea tinerilor, cu reprezentare și profesională din toate mediile: medici, profesori, ingineri și așa mai departe. Cred că e o listă echilibrată de oameni, o echipă care va ști să scrie și să transpună în practică proiecte care sunt viabile pentru județul Olt și pentru cetățeni”, a declarat preşedintele PSD Olt şi preşedinte al CJ Olt, Marius Oprescu.

Iată lista cu social-democraţii olteni care vor reprezenta interesele judeţului Olt în Consiliul Judeţean:
Marius Oprescu, Virgil Delureanu, Ionuț Ivan, Mariana Matei, Valentin Ionuț Pîrvu, Titu Vîrban, Iulia Daniela Vlad, Dorin-Teodor Postelnicu, Silviu Neacșu, Ion Voicu, Nicolae Vitan, Mirela Vasile, Gabriel Nicolescu, Toma Prună, Cristian Butnariu, Emil Marinescu, Constantin Popescu, Ionuț Mădălin Tobescu, Ionel Cristian Gheorghe, Crina Jilavu şi Ciprian Alexe.

Lasă un răspuns

Top