You are here
Home > Actualitate > Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean Zalău, premiat din nou în Marea Britanie
loading...

Directorul de îngrijiri al Spitalului Județean Zalău, premiat din nou în Marea Britanie

Ramona Marincaş, desemnată pentru al doilea an consecutiv, “practicianul anului” în materie de prevenire a infecţiilor din spitale, de o societate medicală din Marea Britanie

Directorul de îngrijiri medicale al Spitalului Judeţean de Urgenţă Zalău a fost desemnat pentru al doilea an consecutiv, “practicianul anului” în materie de prevenire a infecţiilor din spitale, de o societate medicală din Marea Britanie.

Ramona Marincaş a primit acest premiu în semn de apreciere pentru activitatea depusă în domeniul prevenirii infecţiilor nu doar în spitalul în care lucrează, ci şi în alte unităţi medicale din România, scrie adevarul.ro.

Românca a fost premiată în cadrul unei conferinţe care a avut loc în perioada 18-20 septembrie, în Manchester. Infection Prevention Society, societatea de prevenire a infecţiilor din Marea Britanie, acordă anual premii celor care s-au remarcat prin activitatea depusă în domeniul prevenirii infecţiilor, în semn de recunoaştere a talentului şi a dedicării de care dau dovadă.

Ramona Marincaş lucrează la SJU Zalău din 1987, ca asistentă medicală, în 2006 a devenit asistentă-şefă la Secţia Sterilizare iar patru ani mai târziu a preluat fotoliul de director de îngrijiri al unităţii. Zilele trecute, ea a primit premiul juriului pentru asistentul medical implicat, în cadrul celei de-a doua ediţii a Galei COPAC (Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România).

Lasă un răspuns

Top