You are here
Home > Actualitate > Imaginea care a îngenunchiat PLANETA. Povestea din spatele ei este sfâșietoare
loading...

Imaginea care a îngenunchiat PLANETA. Povestea din spatele ei este sfâșietoare

O imagine surprinsă după cutremurul din Japonia din 11 martie 2011, a făcut înconjurul lumii prin intermediul rețelelor de socializare. Cu toate că nu se ştie cine a făcut poza, aceasta este însoțită de o poveste tulburătoare. Imaginea a strâns în acești ani milioane de like-uri şi de comentarii. Citiți mai jos textul integral care însoțește imaginea:

Citeste si: Gestul surprinzător facut de fiica Adrianei Iliescu! Nu a mai ținut seama de condițiile exigente impuse de mama

Dupa ce cutremurul a luat sfarsit, iar salvatorii au ajuns la ruinele casei acestei femei, au zarit trupul ei printre fisurile unui zid. Li s-a parut ciudat cand au vazut femeia stand pe genunchi ca si cum s-ar ruga: trupul ei era aplecat in fatza cu mainile sprijinite de un obiect. Cu greu, liderul echipei de salvare a ajuns la trupul femeii sperand sa mai fie inca in viata, dar trupul rece si rigid al acesteia l-au facut pe acesta sa inteleaga ca femeia nu supravietuise.

Citeste si: SOC: O TÂNĂRĂ ROMÂNCĂ S-A ARUNCAT ÎN GOL DE PE CATEDRALA SAINT PAUL ÎN FAŢA TURIŞTILOR

Atat liderul, cat si restul echipei au parasit casa continuând operațiunile de salvare a supravietuitorilor. Totusi, din unele motive, liderul echipei a fost indemnat de propria sa costiinta sa se intoarca la casa femeii decedate.

Din nou, el a îngenunchiat, încercând sa ajungă la trupul ei. Dintr-o data a strigat cu entuziasm: „Un copil! Aici este un copil!” Intreaga echipa a lucrat impreuna pentru a scoate copilașul din ruine. Era un băiețel de 3 luni, infasurat intr-o patura, care a fost protejat de corpul mamei sale. Evident, femeia a facut un sacrificiu enorm pentru a-si salva fiul. In momentul in care a început cutremurul iar casa s-a prabusit, ea si-a folosit corpul pentru a face un paravan care sa-i protejeze fiul.

Citeste si: Regele Hagi are o prințesă! Micuța Kira a crescut mare! Cum arată acum, la 23 de ani, fata lui Gică Hagi!

Cand a fost găsit, băiețelul inca dormea liniștit. Medicul care a preluat copilul pentru a-l examina, a gasit in bratele micuțului un telefon mobil care avea următorul text pe ecran: „Daca supraviețuiești, trebuie sa iti amintești ca te iubesc.” Acest telefon a fost trecut din mana in mana, iar toti cei care au citit mesajul au început sa plângă.

SURSA infoalert.ro

Citeste si: CULTIVAȚI această PLANTĂ în grădină!A apărut pe câmpurile din România. Un kg costă cât o garsonieră în București

Lasă un răspuns

Top