You are here
Home > Actualitate > Şpaga la medic, interzisă. Pacienţii care dau bani vor fi acuzaţi de dare de mită si pedepsiti cu puscarie
loading...

Şpaga la medic, interzisă. Pacienţii care dau bani vor fi acuzaţi de dare de mită si pedepsiti cu puscarie

Spaga la medic, interzisă. Decizia vine de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi a intrat în vigoare de azi, după ce a fost publicată în Monitorul Oficial.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis că nicio persoană nu ar trebuie să vină cu vreo atenţie la medic, în urma unui caz în care un medic, acuzat că a luat şpagă, a arătat că mita primită este de fapt o donaţie, făcând trimitere la un articol de lege privind faptul că medicii pot primi donaţii.

Astfel, Curtrea Supremă a decis că este ilegat ca medicii să primească de la pacienţii plăţi suplimentare, donaţii sau alte mici atenţii.

Citeste si: SPAGA la doctor, INTERZISA PRIN LEGE! Cine da de astazi bani medicilor poate face PUSCARIE
În plus, ÎCCJ a corelat luarea de mită cu darea de mită, aşadar pacienţii trebuie să fie atenţi pentru că şi ei pot avea dosare penale în urma micilor atenţii date medicilor.

Infracţiunea de luare de mită se pedepseşte cu până la 10 ani de închisoare.

One thought on “Şpaga la medic, interzisă. Pacienţii care dau bani vor fi acuzaţi de dare de mită si pedepsiti cu puscarie

  1. Bancuri de la olteni !Vei fi chemat în privat sau vei aștepta să mori ca să te faci bine ! Legea e din 2015 ,aflătorii sânt noi !

Lasă un răspuns

Web Development, Web Application, E-commerce Website, Android apps, Web Design, And Much more.

Details

Top