You are here
Home > Accidente > Breaking News: Băută la volan, nepoata lui Bercea Mondial a lovit un copil de 4 ani cu maşina, apoi a fugit
loading...

Breaking News: Băută la volan, nepoata lui Bercea Mondial a lovit un copil de 4 ani cu maşina, apoi a fugit

Băută la volan, nepoata lui Bercea Mondial a lovit un copil de 4 ani cu maşina, apoi a fugit

Băută la volan, nepoata lui Anghel Sandu, zis şi Bercea Mondial, a lovit cu maşina un copil de 4 ani, pe raza oraşului Drăgăneşti, din Olt.

Şoferiţa, Anghel Florina, a fugit apoi de la locul accidentului, fiind prinsă ulterior de poliţişti.

Tânăra de 23 de ani a fost testata cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,33 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se pare că şi copilul ar fi traversat prin loc nepermis, fiind atins usor de masina.

Dupa accident, tânăra a parasit locul faptei. A fost deschis dosar penal pe vatamare corporala si parasirea locului accidentului. Se continua cercetarile.

Revenim cu amănunte.

Nepoata lui Bercea Mondial a accidentat un copil de 4 ani și a fugit de la locul accidentului

Nepoata lui Bercea Mondial a accidentat un copil de 4 ani și a fugit de la locul accidentului. Șoferița l-a acroșat pe minor în orașul Drăgănești Olt, joi seară. Tânăra aflată la volan a părăsit locul accidentului dar a fost prinsă imediat de poliție. Nepoata lui Sandu Anghel era sub influența alcoolului, au constatat polițiștii rutieri.

Copilul de 4 ani a fost accidentat ușor, transmit reprezentanții Poliției. ‘Pe raza orasului Draganesti, un minor, de 4 ani, a fost accidentat ușor de o șoferiță, care inițial a părăsit locul accidentului și a fost prinsa ulterior de polițiști’ se arată în informarea IPJ Olt. Șoferița în cauză este nepoata lui Sandu Anghel, cunoscut ca și Bercea Mondial.

Aceasta este Anghel Florina, în vârstă de 23 de ani, și a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,33mg/l alcool pur în aerul expirat. Nepoata lui Sandu Anghel se afla la volanul unui Peugeot 307 înmatriculat în Italia.

Lasă un răspuns

Top