You are here
Home > Olt > Slatina > Fostul ștrand din Slatina va fi transformat în parc de agrement de Consilu Local sau bugetul Primariei…
loading...

Fostul ștrand din Slatina va fi transformat în parc de agrement de Consilu Local sau bugetul Primariei…

Pe locul fostului ștrand din cartierul Progresul din Slatina va fi amenajat un parc de agrement.

Strand Slatina
Strandul din Progresu, Slatina

Ministerului Tineretului şi Sportului, proprietarul de drept al obiectivului, prin care autoritatea publică locală şi-a exprimat intenţia de a amenaja un parc, transmițând și o notă de fundamentare privind necesitatea şi oportunitatea realizării unei asemenea investiții.

Strand Progresu Slatina Olt
Strandul in paragina

„Bazinele de înot nu au mai fost puse în funcţiune de peste 18 ani, iar celelalte componente nu au mai fost utilizate cu destinaţia pentru care au fost edificate”, se arată în referatul de specialitate al proiectului.
În urmă cu mai mulți ani, când ștrandul a fost preluat în administrare de Primăria Slatina de la Ministerul Tineretului şi Sportului, a existat o inițiativă de revigorare a fostului ștrand, ba chiar a fost făcut și un studiu de fezabilitate care acum va fi refăcut, în noii termeni ai investiției, cu bani de la bugetul local.

Baza Sportivă „Dumitru Dobrescu”, fostul strand din cartierul Progresu, Slatina nu a mai funcționat cu această destinație de aproape două decenii, ajungând într-o stare avansată de degradare, datorita cui? Alti bani aruncati pe studii dati cu dedicatie de la Buget.

Lasă un răspuns

Top