You are here
Home > NEWS > Romania > Breaking news! FLORIN SALAM a făcut infarct! Ce se întâmplă în aceste momente cu manelistul! Medicii i-au…
loading...

Breaking news! FLORIN SALAM a făcut infarct! Ce se întâmplă în aceste momente cu manelistul! Medicii i-au…

Florin Salam

BREAKING NEWS! Dramă în lumea muzicală: FLORIN SALAM a făcut infarct!

Potrivit ultimelor informații ale impresarului lu Florin Salam, artistul ar fi suferit un infarct din cauza oboselii și a presiunii venite și partea lumii interlope.

Mai mult de atât, echipa de medici i-ar fi interzis vehement să mai urce pe scenă pentru o perioadă și i-ar fi recomandat o perioadă de repaus la pat.

 „Nu ştiu dacă fanii îşi doresc să audă ce le spun eu, dar pentru o perioadă nedeterminată Florin Salam nu va mai cânta deloc. Trebuie obligat să facă o pauză. Vocal pentru că şi-a forţat vocea foarte mult, are şi 3-4 cântări într-o singură noapte. Iar psihic este datorită presiunilor care vin mereu.

Sunt presiuni care vin din partea unor indivizi, care vor bani. Sunt oameni care nu au treabă cu această lume şi nu ştiu decât să ceară bani şi nu-i intersează de nimic decât venitul lor. Îi pare foarte rău că s-a ajuns în această situaţie, îi roagă pe toţi să îl înţeleagă şi face tot posibilul să se refacă repede şi să fie din nou prezent la evenimente”, a declarat Puiu Iordache, impresarul manelistului  pentru Cancan.ro

Deşi a mai anunţat în trecut că îşi doreşte să se retragă din muzică, nu doar din cauza oboselii resimţite după ani de zile de cântări, ci şi pentru că s-a săturat de presiunile venite din lumea interlopă, de data aceasta Florin Salam trece prin ceva mult mai grav!

UPDATE 14:43 – Betty Salam a oferit în exclusivitate pentru CANCAN.ro prima declaraţie despre starea din aceste clipe a tatălui ei: „Tata avea probleme mai vechi de sănătate, inclusiv un preinfarct. A ajuns, într-adevăr, zilele acestea de urgenţă la spital, s-a simţit foarte rău. Dar, decizia de a nu mai cânta, îi aparţine lui în totalitate!”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Top