You are here
Home > NEWS > Romania > Un barbat din Vrancea a gasit un rucsac cu 14.000 de euro. Ce a facut cu banii a lasat pe toata lumea masca:
loading...

Un barbat din Vrancea a gasit un rucsac cu 14.000 de euro. Ce a facut cu banii a lasat pe toata lumea masca:

O femeie din Vrancea care a pierdut un rucsac, in care se aflau aproape 14.000 de euro, a trecut prin clipe destul de grele.

Rucsacul a fost uitat pe o strada din zona Bisericii Catolice din Focsani. Desi la prima vedere parea o sacosa murdara, batranul l-a luat si l-a dus acasa, fara sa aiba insa curiozitatea de a se uita inauntru!

Fiica barbatului care a gasit sacosa: „Ii zic „fugi de-aicisa!” Cand am deschis un buzunarel, am vazut usturoi. Iesi de aici cu vrajile! Pai da, tu si cu mama-ta niciodata nu ma intelegeti si a luat geanta si a dus-o in magazie”.

Acolo a stat rucsacul patru zile, timp in care barbatului de 78 de ani impreuna cu sotia si fiica au plecat intr-un pelerinaj la manastiri. Cand s-au intors, si-au adus aminte de geanta aruncata in magazie. Abia atunci s-au apucat sa scotoceasca in el!

„Ce-i asta aici, mai? Bani. Am zis ca-s falsi!”
Speriati de suma mare de bani pe care au gasit-o in rucsac, atat batranul cat si rudele lui nu au mai avut rabdare sa numere banii. S-au dus glont la Politie si abia acolo s-au apucat sa numere teancurile cu euro.

Bogdan Toader – purtator de cuvant I.P.J. Vrancea

„Pe aceasta cale vrem sa-l felicitam pe acest cetatean care a dat dovada de un spirit civic desavarsit si ii indemnam pe toti care se afla in situatia dansului sa-i urmeze exemplul”

Cei 13 700 de euro ii apartineau unei femei din Panciu care abia vanduse un teren. Ieri, aceasta a luat legatura cu barbatul care a gasit rucsacul cu bani si i-a multumit pentru gestul exemplar!

Lasă un răspuns

Top