You are here
Home > EXTERN > Diaspora > Au invitat-o la emisiune si i-au promis ca ii vor gasi mama, dar ce a urmat este de-a dreptul inuman. Când tânăra a văzut cine a intrat în platou, a început să plângă… Nu îi venea să creadă că asta i se poate întâmpla ei:
loading...

Au invitat-o la emisiune si i-au promis ca ii vor gasi mama, dar ce a urmat este de-a dreptul inuman. Când tânăra a văzut cine a intrat în platou, a început să plângă… Nu îi venea să creadă că asta i se poate întâmpla ei:

Producatorii unei emisiuni TV si-au batut soc de naivitatea unei adolescente in varsta de 13 ani care nu si-a mai vazut mama din 2008. Ei i-au promis ca o vor gasi pe femeie, dar ce a urmat este de-a dreptul inuman.

O emisiune de divertisment din Cambodgia a primit critici dure din toata lumea dupa o farsa de prost gust in care protagonista a fost o adolescenta de 13 ani.

Autum Allen, o tanara cantareata, nu si-a mai vazut mama de la varsta de 6 ani, cand a emigrat in Cambodgia alaturi de tatal ei. Cu ocazia Zilei Internationale a Mamei, prezentatorii emisiunii Penh Chet Ort i-au spus adolescentei ca i-au pregatit o surpriza si ca urmeaza sa o aduca in platou pe cea care i-a dat viata. Insa, in cadru a aparut un comedian deghizat in femeie, purtand o peruca blonda si o rochie. „Ai crezut ca vorbim serios?”, au intrebat-o apoi prezentatorii pe Autum, care a raspuns confuza ca nu stie ce sa creada.

Fata a inceput sa planga si a spus ca ultima data cand si-a vazut mama aceasta a imbratisa-o, a sarutat-o si i-a spus ca o va iubi mereu.
„Mama mi-a promis ca ma va iubi mereu”, a declarat Autumn cu lacrimi in ochi.

Sursa: stirilekanald

Lasă un răspuns

Top