You are here
Home > Actualitate > Neinteresante > Peste 130 interveniti ale Jandarmeriei in Scandaluri cu alcool și amenzi
loading...

Peste 130 interveniti ale Jandarmeriei in Scandaluri cu alcool și amenzi

De la începutul anului, jandarmii olteni au fost solicitați la zeci de intervenții în sistem propriu ori în sprijinul Poliției, Ambulanței, Pompierilor sau altor instituții. Au fost aplicate numeroase amenzi, iar pentru faptele grave s-au întocmit dosare penale. Șeful Jandarmeriei Olt spune că autorii au fost identificați și au fost luate măsuri împotriva lor.

Cele mai multe solicitări au fost pentru aplanarea unor scandaluri. Unul dintre acestea a izbucnit la un local din Slatina, unde aveau loc o nuntă și un botez. Petrecăreții s-au luat la bătaie, după ce unul dintre aceștia l-a jignit pe altul. Cel care a provocat scandalul a primit amenda maximă – adică 1.000 de lei. Un alt scandal a fost provocat de o femeie, tot în Slatina. Aflată în stare de ebrietate, aceasta a făcut scandal în plină stradă și a înjurat trecătorii. Femeia a fost sancționată cu 500 de lei. Jandarmii au intervenit și în comuna Valea Mare, unde a avut loc o încăierare între romi. Scandalul a fost unul sângeros. O persoană a ajuns la spital, după ce a fost lovită, iar agresorul a fost predat poliției. Cu toate acestea, reprezentanții Jandarmeriei Olt spun că infracționalitatea stradală este în scădere.

Pentru a preveni scandalurile și alte fapte antisociale, jandarmii olteni au desfășurat 34 de acțiuni în acest sens. Au fost făcute activități de informare și prevenire antiinfracțională în unități de învățământ, în locuri de petrecere a timpului liber, și au fost distribuite materiale informative cetățenilor.

Scandaluri cu alcool și amenzi

Scandaluri, braconaj, furturi și agresiuni. Sunt doar o parte dintre intervențiile la care au fost solicitați jandarmii olteni. Peste 130 de infracțiuni au fost constatate de aceștia de la începutul anului, iar în majoritatea cazurilor au fost întocmite dosare penale. O intervenție de amploare a avut loc la un local din municipiul Slatina.

Un grup de petrecăreți care se aflau la o nuntă s-au luat la bătaie cu persoanele care participau la un botez. Încăierarea s-a lăsat cu amenda maximă care se poate aplica pentru scandal.

Lasă un răspuns

Top