You are here
Home > Actualitate > Iubitul ei o batea in fiecare zi si o umilea: „Nu vezi cat de mare esti? Esti o grasa ratata!” Fata l-a parasit pana la urma si s-a hotarat sa se razbune slabind. E incredibil in ce bunaciune s-a transformat, barbatul a plans cand a vazut-o:
loading...

Iubitul ei o batea in fiecare zi si o umilea: „Nu vezi cat de mare esti? Esti o grasa ratata!” Fata l-a parasit pana la urma si s-a hotarat sa se razbune slabind. E incredibil in ce bunaciune s-a transformat, barbatul a plans cand a vazut-o:

Femeia din imaginile alaturate a avut parte de o experienta umilitoare, dar care s-a dovedit a avea efecte benefice pe termen lung.

Totul a inceput in momentul in care relatia cu iubitul ei a degenerat: barbatul ajunsese sa o abuzeze in mod repetat atat fizic, cat si verbal.

Simtindu-se umilita, Alvina Rayne, in varsta de 32 de ani, si-a gasit refugiul in mancare, si a ajuns astfel sa fie obeza, cantarind nu mai putin de 124 de kilograme.

„Grasa ratata”, „Esti atat de mare incat si orbii te pot vedea” sunt doar cateva dintre replicile batjocoritoare pe care barbatul i le adresa zilnic. In cele din urma insa Alvina si-a luat inima in dinti si a rupt relatia.

In plus, umilintele indurate au determinat-o sa slabeasca si sa aiba mai multa grija la ceea ce mananca. Alvina a reusit astfel sa ajunga la o silueta de vis.

I-a trimis cateva poze iubitului ei, in care ii arata ce corp are acum, iar acesta a regretat si a incercat sa reia relatia cu ea. Fara succes insa.

SURSA romanul.co.uk

Lasă un răspuns

Top