You are here
Home > Economic > Diverse > Horoscop 22 septembrie 2017. Capricornii au ieșiri exagerate. Gesturile pe care le fac îi pun în pericol la locul de muncă
loading...

Horoscop 22 septembrie 2017. Capricornii au ieșiri exagerate. Gesturile pe care le fac îi pun în pericol la locul de muncă

Horoscop 22 septembrie 2017 – Berbec

Poți folosi ocaziile pe care ți le va aduce această zi ca să îți recuperezi puterea de a te concentra pe ceea ce este esențial, dând la o parte balastul format din griji inutile.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Taur

Ziua conține un amestec de impulsuri bune și periculoase. Cele bune sunt date de dorința de a recupera armonia din familie, celelalte te pot determina să o strici și mai mult.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Gemeni

Există un element de care ar fi bine să te ferești astăzi: dorința de a cere mai mult de la partenerul de cuplu, indiferent că e vorba de resurse sau de sentimente.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Rac

Ai parte de ceva mai multă liniște în casă, dar și de mai mult zbucium când intri în contact cu anumite persoane din anturajul apropiat. Tu alegi cui îi vei acorda mai multă atenție.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Leu

Este o zi specială, pentru că ai libertatea de a alege ce este important și ce nu din ceea ce vine spre tine, prin replici, informații sau gesturi ale apropiaților.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Fecioară

Ai parte de un moment de clarificare a unor probleme din relațiile cu cei dragi. Acum vezi din ce motive se adâncește prăpastia dintre voi.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Balanță

Ziua de astăzi stă sub semnul îndoielilor. De data aceasta, îndoielile îți prind bine, pentru că te-ar putea conduce pe drumul cel bun.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Scorpion

Puține situații îți sunt pe plac, la fel de puține sunt și persoanele pe care le mai accepți în preajma ta. Este alegerea ta, dar trebuie să fii conștient de consecințe.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Săgetător

Te bucuri de bunăvoința prietenilor, a unui protector sau a unor rude. E adevărat că în acest moment nu îți folosește la nimic, dar situația nu va rămâne așa.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Capricorn

Ambiția ta se apropie de cota de pericol, din cauza unor exagerări pe care tu nu le vezi așa, ci le consideri gesturi necesare pentru reușitele pentru care te lupți.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Vărsător

Este un lucru bun să ții cont de vocea propriei intuiții, care te îndeamnă să pui la îndoială anumite fapte, gesturi și replici care ți-au stricat relațiile cu cei din anturajul apropiat.

Horoscop 22 septembrie 2017 – Pești

Știi foarte bine că orice inițiativă trebuie să țină cont și de binele celorlalți și că va trebui să găsești o soluție de mijloc la orice problemă cu care te confrunți.

Lasă un răspuns

Top