You are here
Home > Economic > Diverse > „Ea rage, nu canta! E o pitipoanca in chiloti cu 7 000 de operatii estetice!” Vezi cine este barbatul care a JIGNIT-O in asemenea hal pe Andreea BALAN
loading...

„Ea rage, nu canta! E o pitipoanca in chiloti cu 7 000 de operatii estetice!” Vezi cine este barbatul care a JIGNIT-O in asemenea hal pe Andreea BALAN

„Ea rage, nu canta! E o pitipoanca in chiloti cu 7 000 de operatii estetice!” Vezi cine este barbatul care a JIGNIT-O in asemenea hal pe Andreea BALAN. Cantareata va lua foc cand va vedea asta!

Marius Gavrila si-a continuat atacurile la adresa Andreei Balan si a facut-o praf pe artista intr-o postare pe contul personal de Facebook.

Gavrila spune ca Andreea nu are pic de voce, ca „rage ca un magar” si ca este o „pitipoanca in chiloti cu 7000 de operatii estetice”.

„Andreea Balan, pe 10 noiembrie la orele 19:44 am postat la mine pe facebook si ti-am spus printre altele, ca daca intr-adevar vrei ca lumea sa afle adevarul si sa-ti auda adevarata ta voce din concerte, sa-mi spui si o sa postez inregistrarile la mine pe facebook.

Nu mi-ai spus daca da sau nu dar in schimb am vazut ca te chinui si-ti dai silinta sa ne convingi ca tu intr-adevar canti.

Am mai auzit in aceasta perioada, in numeroasele interviuri pe care le-ai dat, ca este normal sa se auda asa prost vocea ta din moment ce Petrisor te tine cu capul in jos intr-o priza de dans.

Voi avea bunul simt in prima parte si voi posta numai 19 minute dintr-un concert de la Iasi, unde tu nu canti…ci RAGI.

Andreea, nu stiu cum se fac aceste prize si cat timp dureaza sa te tina Petrisor cu capul in jos, dar 19 minute este foarte mult..(ai grija sa nu-ti vina sangele in cap)

Sper sa-ti fie rusine de ceea ce auzi si mai mult decat atat, sa le fie rusine reporterilor si moderatorilor cu care impreuna vrei sa pacaliti publicul si telespectatorii.

Andreea Balan, asta este adevarata ta voce, asta faci tu in fata publicului, asa te prezinti tu, o pitipoanca in chiloti cu 7.000 de operatii ca sa arati bine.

Andreea Balan, sa sti ca dansezi bine, dar nici aici nu stai foarte-foarte bine, pentru ca ai pe scena niste dansatoare mai bune decat tine.

Recunosc, sunt rautacios dar ti-am promis ca spunem adevarul in cele mai mici detalii.”, a scris Gavrila pe contul sau personal de Facebook.

Pe langa aceste cuvinte el a mai postat si o alta inregistrare cu Andreea Balan din timpul unor concerte in care artista canta execrabil.

Lasă un răspuns

Top