You are here
Home > NEWS > ,,Am ajuns prostituată la 13 ani pe Autostrada Soarelui și m-am îndrăgostit de proxenetul de 43 de ani care mă tortura, dar într-o zi…
loading...

,,Am ajuns prostituată la 13 ani pe Autostrada Soarelui și m-am îndrăgostit de proxenetul de 43 de ani care mă tortura, dar într-o zi…

,,Am ajuns prostituată la 13 ani pe Autostrada Soarelui și m-am îndrăgostit de proxenetul de 43 de ani care mă tortura, dar într-o zi m-a călcat o mașină și n-am mai putut să produc. Atunci el m-a…” Ce s-a întâmplat cu copila i-a lăsat fără cuvinte pe polițiști.

De obicei traficanții de carne vie își aleg în mod normal cele mai ușoare victime, minorele, acestea sunt mai ușor de influențat și au și o situație financiară mai precară, conform procurorilor DIICOT care s-au exprimat referitor la o rețea de proxenetism care controla două parcări pe Autostrada Soarelui.

Potrivit ,,Adevărul”, anchetatorii au concluzionat: ,,Nu au nicio consideraţie cu privire la sentimentele fetelor de care ei abuzează”.

Anul acesta, în luna martie, o fată de numai 17 ani a fost lovită cu mașina pe Autostrada Soarelui, fata încerca să treacă strada sărind parapetul, dar a ajuns la spital cu răni grave.

Fata s-a îndrăgostit la numai 13 ani de proxenetul ei, Aurel Necula, în vârstă de 43 de ani, poreclit ,,Auraș”, din localitatea Lehliu Gară, iar apoi, în luna februarie 2017, bărbatul a convins-o pe fată că au nevoie de bani iar ea trebuia să muncescă, adică să se prostitueze la marginea autostrăzii… La numai o lună de la ,,începerea activității” a avut loc accidentul.

După accident, fata nu s-a mai putut prostitua, așa că Aurel și complicele lui s-au gândit că poate ar scoate bani frumoși dacă ar vinde-o.

Tu n-auzi că nu vrea, ea dacă e… Numai cu mine merge. Nu… Pleacă… Am stat eu cu ea. Eu n-o cunosc de două zile. O cunosc dă…” (…) „Dacă tu te porţi frumos cu ea, şi aia, ea nu-ţi pleacă mă, stă cu tine. Că eu o cunosc de un an de zile, eu… Zic, asta e puştoaică, e aşa … Are mintea slabă şi … Știi cum e. Astea sunt bune. Cu mintea slabă”, în acest fel explica Aurel Necula deja celebra metodă „loverboy”.

Atât cazul acestei fete, dar și altele au intrat în atenția DIICOT Călărași, într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori şi proxenetism. Cinci persoane au fost reţinute de procurorii DIICOT în această săptămână Aurel Necula, minorul Badea Nicolae, zis „Manu”, Florina Gheorghe, mama minorului Nicolae Badea, Ioana Roşu şi Cătălin Iordache, zis Cartof. Procurorii DICOT au cerut magistraţilor arestarea preventivă pentru 30 de zile a proxeneţilor, conform cancan.ro.

Să sperăm că nu li se va mai permite niciodată să profite în acest fel de tinere.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Top