You are here
Home > EXTERN > Diaspora > Se pare că te-ai îndrăgostit de bărbatul nepotrivit! 5 semnale de care trebuie să ții cont
loading...

Se pare că te-ai îndrăgostit de bărbatul nepotrivit! 5 semnale de care trebuie să ții cont

Mulți știu de ce este nevoie pentru a menține o relație puternică și frumoasă: dragoste, încredere, empatie, compromis, umor, o legătură strânsă înptre parteneri și respect. Totuși, mulți nu știu să recunoască faptul că s-au îndrăgostit de omul nepotrivit.

Pentru a putea construi o relație de lungă durată, trebuie să stabilești ce anume NU VREI de la acea relație și de la omul de alături. Iată câteva semnale:

1. Te simți inconfortabil să petreci timpul de una singură
La începutul relației vrei să petreci cât mai mult timp cu omul drag, pentru că-ți pare că fiecare secundă este plină de farmec. Sigur, simți la fel și după câteva luni, dar trebuie să ai și timpul tău, pentru a nu te pierde.
Chiar dacă partenerul reprezintă o bună parte din viața ta, trebuie să te convingi că el nu e singura parte. Trebuie să continui să comunici cu prietenii, să ai grijă de dorințele tale, să nu uiți de hobby-uri. Nu trebuie să te contopești cu partenerul.

2. Nu înțelegi, cum să-l faci pe partener să se simtă iubit
Fiecare acceptă și primește dragostea în mod diferit. În relațiile nepotrivite ambii parteneri nu înțeleg necesitățile celuilalt. Dacă vrei să ai grijă de partener, dar nu știi cum să o faci, ține minte – o cafea dimineața sau o cină pregătită seara pot fi mici secrete care vă apropie.

3. Trăiești cu trecutul
Concentrându-te pe greșelile din trecut, vei simți toată emoția negativă în prezent. Lasă în urmă ce s-a întâmplat.

4. Ascunzi adevărul
Sau ascundeți adevărul. Încrederea este o calitate atât de importantă într-o relație: dacă partenerii nu o au, baza acestei relații cade.

5. Nu sunteți în stare să rezolvați eficient problemele
Este imposibil să eviți conflictele. Dar capacitatea de a trece peste ele reprezintă cheia unei relații fericite.
Un cuplu care au trăit 75 de ani împreună, au menționat că cheia relației lor fericite este comunicarea, chiar dacă această comunicare se reflecta prin certuri și discuții.

Lasă un răspuns

Top