You are here
Home > Actualitate > Neinteresante > Ea este femeia pe care a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea! Era gravidă într-o lună și jumătate, dar… Ce gest a putut face acum, la cinci ani de când îi reproșa…
loading...

Ea este femeia pe care a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea! Era gravidă într-o lună și jumătate, dar… Ce gest a putut face acum, la cinci ani de când îi reproșa…

Ea este femeia pe care a părăsit-o Tavi Clonda pentru Gabriela Cristea! Era gravidă într-o lună și jumătate, dar… Ce gest a putut face acum, la cinci ani de când îi reproșa prezentatoarei TV că i-a furat bărbatul!

Soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, mai are câteva zile până va deveni tătic, dar asta nu înseamnă că duce lipsă de admiratoare! Din contră, chiar și una dintre fostele sale iubite suspină după el, o blondă atrăgătoare pe nume Valentina!

Valentina Dincă a avut timp de patru ani o relație cu Tavi Clonda, familiile lor fiind foarte apropiate și toată lumea se aștepta să-i vadă la altar. Nu s-a întâmplat așa, pentru că Tavi Clonda a început o relație cu Gabriela Cristea, între timp ce doi s-au căsătorit, iar acum prezentatoarea TV va aduce pe lume un copil. În tot acest timp, Valentina Dincă a rămas cu gândul la Tavi și nu l-a putut uita!

Nici măcar faptul că acum acesta este strâns legat de Gabriela Cristea nu o împiedică pe Valentina să mai viseze la fostul ei iubit, pentru că amintirile legate de el sunt mult prea puternice pentru a fi șterse cu buretele. Iar acest lucru este demonstrat de faptul că fosta iubită a lui Tavi a refuzat să elimine de pe rețelele sociale fotografiile în care apar împreună.

Chiar dacă este o femeie atrăgătoare care nu duce lipsă de admiratori, Valentina pare să nu fi lăsat pe cineva să se apropie de ea de la despărțirea de Tavi Clonda.

Lumea vorbea că Tavi a părăsit-o pe Valentina pentru Gabriela, în ciuda faptului că fosta lui iubită ar fi fost însărcinată într-o lună şi jumătate.

Tavi a negat însă, spunând că şi-a încheiat fosta relaţie înainte să treacă la următoarea! „Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declara atunci Tavi.

Lasă un răspuns

Top