You are here
Home > Actualitate > Mulți zic că Iulia Vântur face totul ca să se creadă că are o relație cu Salman Khan, dar ce s-a întâmplat acum le întrece pe toate!
loading...

Mulți zic că Iulia Vântur face totul ca să se creadă că are o relație cu Salman Khan, dar ce s-a întâmplat acum le întrece pe toate!

După ce multă vreme presa din lumea întreagă nu știa ce să creadă referitor la presupusa nuntă dintre Salman Khan și Iulia Vântur, actorul de la Bollywood a decis să facă în sfârșit lumină.

Mulți zic că Iulia Vântur face totul ca să se creadă că are o relație cu Salman Khan, dar ce s-a întâmplat acum le întrece pe toate! După ce s-a tot vorbit că urmează o nuntă mare, actorul a făcut un anunț, a spus tot adevărul

De-a lungul timpului cei doi au făcut mai multe declarații, în noiembrie 2016, Iulia Vântur declara pentru Antena Stars: ,,Eh, spuneam mai devreme. E un ciclu din ăsta: mai întâi mă căsătoresc, după care apare a treia persoană, după care mă despart. După care iar mă căsătoresc, iar apare a treia persoană (…) Te plictiseşti, pentru că nu poţi să o ţii numai cu căsătoria (..) Măi, eu nu cred absolut nimic din ce scrie în presă. (…) Eu sunt foarte bine.”

În decembrie 2016 Salman a fost invitat la o emisiune alături de frații săi, iar o sursă a dezvăluit, pentru un site indian, următoarele: ,,Salman a răspuns că va veni la emisiune doar dacă nu este nu va fi întrebat nimic despre buna lui prietenă Iulia Vântur sau despre relația lui cu aceasta. A precizat că numele ei nu vrea să fie menționat deloc în emisiune”. În cadrul acelei emisiuni, prezentatorul l-a întrebat pe actorul indian ce se petrece în viața lui sentimentală, iar actorul a lăsat să se înțeleagă că ceva frumos se întâmplă, totuși, în viața lui.

În momentul în care actorul a mers la o petrecere însoțit de Iulia, a precizat într-un interviu pentru revista ,,Bollywood Life”: ,,Da, ne-am dus la petrecere, dar nu am voie să merg nicăieri cu cineva? Aşa că, dacă mă vedeţi ieşind cu orice femeie, asta înseamnă că mă căsătoresc cu ea? Trebuie să înţelegeţi responsabilitatea pe care e necesar să o ai faţă de o femeie. Se tot zvoneşte că mă căsătoresc la o dată sau la alta. Dar dacă nu se întâmplă, ea este cea care suferă. Jurnaliştii au dezonorat o femeie, indiferent că este din India sau străină. În astfel de cazuri, mass-media dă speranţă unei femei şi pune presiune pe mine, iar acest lucru nu este bun. De asemenea, mă arată ca pe o persoană insensibilă, care nu este interesată de căsătorie. Şi acest lucru nu este bun”.

În ultima vreme se pare că familia actorului este asaltată de jurnaliști indieni care au o singură întrebare: Când se va însura acesta cu românca Iulia Vântur?

În cele din urmă Salman Khan a rupt tăcerea și a încheiat, cel puțin din punctul lui de vedere, subiectul: „Când voi vrea să mă însor, o să mă însor. Nu e nevoie să vă zic când mă căsătoresc. Când o să o fac, voi anunța pe Twitter. Acesta este un lucru care îl păstrez pentru mine și pentru fanii mei”.

Surse: fanatik.ro, dcnews.ro, cancan.ro

Lasă un răspuns

Top