You are here
Home > Actualitate > La ecografie se vedea că fătul are ceva pe cap, dar doctorii nu și-au putut dat seama ce este. Când fetița s-a născut, toată lumea a rămas cu gura căscată!
loading...

La ecografie se vedea că fătul are ceva pe cap, dar doctorii nu și-au putut dat seama ce este. Când fetița s-a născut, toată lumea a rămas cu gura căscată!

La ecografie se vedea că fătul are ceva pe cap, dar doctorii nu și-au putut dat seama ce este. Când fetița s-a născut, toată lumea a rămas cu gura căscată! Asistentele au scos imediat telefoanele și au început să facă poze

Uneori, bebelușii se nasc cu câteva trăsături ciudate, dar cazul de mai jos parcă le întrece pe toate!

Fetița din imaginile alăturate, pe nume Alexis Bartlett, s-a născut cu o podoabă capilară superbă, ieșită din comun. Poate părea greu de crezut, dat fetița a avut acest păr frumos încă din pântece, acesta văzându-se în repetate rânduri și la ecografiile de rutină pe care mama le făcea.

Inițial, doctorii s-au temut și au crezut că micuța are o malformație, dar în cele din urmă, și-au dat seama despre ce este vorba și au rămas plăcuți impresionați.

Acum, la 6 luni de la naștere, micuța Alexis are părul deja lung până la umeri.

Mama celei mici spune că fetița seamănă cu ea pentru că și ea s-a născut cu păr bogat. Ironic e că tânăra mămică este frizer de meserie. Bebelușa cu păr bogat a făcut ravagii pe plajă, captând primirile multor admiratori.


sursa kanald.ro

Lasă un răspuns

Top