You are here
Home > Actualitate > Înfiorător! Ce s-a întâmplat la parastasul Denisei Răducu! „Uitati-o, vine, e ea!” Mama artistei, prăbuşită de durere. Sătenii au înlemnit când au văzut scena:
loading...

Înfiorător! Ce s-a întâmplat la parastasul Denisei Răducu! „Uitati-o, vine, e ea!” Mama artistei, prăbuşită de durere. Sătenii au înlemnit când au văzut scena:

Denisa Răducu s-a dus mult prea repede e lângă prieteni şi familie, iar apropiaţii încă nu acceptă faptul că tânăra s-a dus. Un lucru înfiorător s-a întâmplat la parastasul de 90 de zile de la moartea cântăreţei sâmbăta trecută.

Mama artistei a organizat, la Ştefăneşti, o masă mare pentru a-şi pomeni fiica moartă, acolo fiind invitată şi profesoara din şcoală a Denisei. Când cea din urmă a vorbit despre cântăreaţă, mai exact a cântat o priceasnă, poarta s-a deschis brusc şi lang, moment în care mama Denisei a strigat în curte că este Denisa şi că sufletul ei o vizitează.

Poarta ar fi fost încuiată şi nu ar fi avut cum să se deschigă singură. Geta Dovleac le-a spus oamenilor că sigur a fost un semn de la fiica ei, care adoră să mănânce mâncarea tradiţională făcută de mama sa.

Denisa Răducu a murit după o lungă agonie

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Mai mult, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferea, Denisa a încercat și un tratament complementar, naturist, dar, din păcate, nici acesta nu a salvat-o. ”Rugați-vă pentru mine”, a transmis Denisa acum ceva vreme.

Din păcate, Denisa Răducu a murit, pe 23 iulie, acasă la ea, vegheată de rudele ei, la doar 27 de ani, îndurerând lumea muzicii.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Top