You are here
Home > Actualitate > Irina Columbeanu s-a certat cu mama ei si a spus adevarul despre relatia cu ea! Mesajul facut public de fetita… Se aștepta cineva la asta?
loading...

Irina Columbeanu s-a certat cu mama ei si a spus adevarul despre relatia cu ea! Mesajul facut public de fetita… Se aștepta cineva la asta?

Monica Gabor s-a apropiat mult de fetita ei de ceva timp si chiar daca Irina locuieste cu tatal ei, vedeta ii poarta grija si vorbeste zi de zi cu ea.

Irina Columbeanu a recunoscut ca se mai si cearta cu mama ei, dar se impaca repede.

„Ne mai certam si noi, ca orice persoana. Dar nu orice persoana se impaca asa ca noi”, a scris Irina Columbeanu pe pagina sa de Instagram. Monica a postat imediat un comentariu: ,,Te iubesc, fetita mea draga”.

CITEȘTE ȘI: MONICA GABOR le-a dat vestea tuturor: ”Sunt foarte fericită! Irinel Columbeanu… ”

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu au reuşit să treacă peste divorţ şi au rămas prieteni, de dragul fetiţei lor, Irina. Vedeta este fericită şi a făcut un anunţ neaşteptat.
Monica Gabor i-a anunţat pe fanii ei de pe Facebook că Irinel Columbeanu a decis să folosească aplicaţia ei. Vedeta este încântată că fostul ei soţ a luat această hotărâre.

”Sunt foarte fericită! Irinel Adrian Columbeanu, tatăl fetiţei mele, a decis să se alăture proiectului”, a scris Monica Gabor pe Facebook.

Irinel Columbeanu este mandru de fiica sa

Irinel Columbeanu s-a declarat mândru de faptul că fiica sa este în pas cu noile tehnologii, dar şi că poate învăţa mereu câte ceva nou de la fiica sa, care s-a transformat într-o adevărată domnişoară. „A văzut că am intrat live şi intră pe Live stream-ul meu. Încerc să ţin pasul. Irina e asul, am ajuns ca părinţii să înveţe de la copii. O admir pentru asta, e foarte bine. Are o activitate foarte benefică, are deja mii de fani, primeşte comentarii de la ei“, a declarat Irinel Columbeanu.

„Vacanţa a fost foarte frumoasă şi sunt bucuros că Monica a avut această iniţiativă. Le mulţumesc Monicăi şi Ramonei pentru că i-au oferit Irinei această vacanţă. A fost foarte benefic pentru ea. M-am întâlnit şi eu cu ea de câteva ori, am discutat. După cum aţi putut uşor constata, s-au liniştit lucrurile între noi“, a mai adăugat Irinel Columbeanu. De asemenea, omul de afaceri a răspuns şi la întrebarea dacă Irinuca va merge cu mama ei în America, în această vară: „Nu am ajuns încă să dezbatem acest capitol al acestei veri. Vom vedea cum se desfăşoară lucrurile. Noi, în familia noastră, luăm hotărârile de pe azi pe mâine“.

Lasă un răspuns

Top