You are here
Home > Actualitate > Românii care și-au închis balcoanele, pun flori pe holul blocului, care vopsesc scara… riscă să primească o amendă usturătoare! Toată lumea trebuie să afle!
loading...

Românii care și-au închis balcoanele, pun flori pe holul blocului, care vopsesc scara… riscă să primească o amendă usturătoare! Toată lumea trebuie să afle!

Traiul în comun, în blocurile multe dintre ele comuniste, le-ar putea goli conturile şi chiar băga în datorii pe cetăţenii care stau în apartamente. Asta pentru că, în noul proiect de Lege a asociaţiilor de proprietari, care este în dezbatere publică în acest moment, publicat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, sunt o mulţime de atenţionări şi avertismente cu privire la posibile amenzi.

Dacă îți închizi balconul, dacă pui flori pe holul blocului dacă vopsești scara blocului riști să primești o amendă usturatoare.

Locatarii care decorează din proprie inițiativă scara bocului sunt buni de plată. Noul proiect de lege, inițiat de Ministerul Dezvoltării, prevede amenzi de până la 10.000 de lei pentru orice modificare a ”aspectului proprietății comune”.

În această categorie de infracțiuni intră si închiderea balconului cu geamuri.

”Amenda s-ar aplica doar dacă proprietarul nu ar executa lucrările de întreținere (…) dacă aceasta este de natură să aducă prejudicii celorlalți proprietari”, se arată în proiectul de lege.

DISTRIBUIE SĂ AFLE TOȚI ROMÂNII!

CITEȘTE ȘI: Statul român a vândut zăcământul de cupru al României cu un preț de 100 de ori mai mic decât valoarea reală! Cum este posibil așa ceva? Valoarea reală este de…

În emisiunea Sinteza Zilei, Mihai Gîdea împreună cu invitaţii săi au analizat câteva afaceri care ridică adevărate semne de întrebare cu privire la modul în care sunt cârmuite de actuala conducere. Rezervele de cupru au o valoare de 20 miliarde de euro, dar au fost vândute unei firme canadiene pentru 200 milioane de euro.

Care este argumentaţia pentru care peste un miliard de tone de minereu de cupru au fost vândute pe o sumă atât de mică?

Statul român a vândut cel mai mare zăcământ din România, Cupru Min Abrud, exploatarea Roşia Poieni, pentru preţul şocant de 200 de milioane de euro, de trei ori peste preţul de plecare a licitaţiei, de 57 milioane de euro.

Dar valoarea reală a zăcământului de cupru este de fapt 20 de miliarde de euro, fiind vorba de 60% din zăcământul total al României.

Citeste si: Ultima ORA: O Stirea buna pentru toti Romani din Regatul Unit, Brexit: O nouă rundă de negocieri UE-Marea Britanie, în așteptarea unor propuneri „concrete”

Lasă un răspuns

Top