You are here
Home > NEWS > Romania > Tragedie la botez, în Iaşi! Un bebeluş a făcut stop cardiac în timpul slujbei. Micuţul s-a învineţit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.
loading...

Tragedie la botez, în Iaşi! Un bebeluş a făcut stop cardiac în timpul slujbei. Micuţul s-a învineţit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Tragedie fără margini în localitatea ieşeană Curaturi, comuna Ciurea.

Un bebeluş în vârstă de doar o lună a murit la scurt timp după slujba de botez. Potrivit presei locale, copilul ar fi început să plângă chiar din momentul intrării în biserică. Înainte de botezul propriu-zis, acesta a fost alăptat de către mamă.

Sâmbătă, în jurul orei 16:20, preotul a băgat copilul în cristelniţă de trei ori, cu pauze de câteva secunde. După terminarea botezului, preotul a constatat că bebeluşul este în viaţă, mai ales ca acesta plangea. Când au vrut să-l îmbrace, însă, rudele au observat ca bebeluşul nu mai respira.

Imediat a fost solicitată intervenţia urgentă a unei ambulanţe din cadrul SAJ Iaşi.
Tragedie la botez, în Iaşi! Un bebeluş a făcut stop cardiac în timpul slujbei. Micuţul s-a învineţit, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva. Cine este de vină pentru această tragedie și cum s-a petrecut totul:

„Am fost solicitati printr-un apel la 112 sa intervenim la biserica din localitatea Curaturi, comuna Ciurea, pentru un bebelus sugar in varsta de o luna cu dispnee. S-a dirijat imediat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic. Echipajul medical a gasit bebelusul in stop cardio-respirator si imediat s-au inceput manevrele de resuscitare. Sugarul a fost intubat, ventilat mecanic si transportat in curs de resuscitare la sectia UPU a Spitalului Sf. Maria din Iasi pentru investigatii ulterioare”, a declarat pentru BZI Nicolai Pralea, purtator de cuvant al SAJ Iasi.

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bebelus, iar in cele din urma a fost declarat decesul. S-a deschis dosar de cercetare in rem pentru ucidere din culpa.

Citeste si: Mananci gogonele murate? Iata ce beneficii au

Lasă un răspuns

Top