You are here
Home > Actualitate > Şcoala arădeană, stimulată cu BOTOX şi SILICOANE! Ea este „Pisi”, SEXY inspectoarea numită în conducerea ISJ Arad (IMAGINI INTERZISE ELEVILOR)
loading...

Şcoala arădeană, stimulată cu BOTOX şi SILICOANE! Ea este „Pisi”, SEXY inspectoarea numită în conducerea ISJ Arad (IMAGINI INTERZISE ELEVILOR)

Şcoala arădeană, stimulată cu BOTOX şi SILICOANE! Ea este „Pisi”, SEXY inspectoarea numită în conducerea ISJ Arad (IMAGINI INTERZISE ELEVILOR)

Violeta Varga duce educaţia arădeană, începând cu acest an şcolar, la un alt nivel după ce a fost numită inspector şcolar pentru management instituţional şi educaţie permanentă la Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.

În fișa postului, se stipulează că doamna Varga va trebui să asigure un mediu educațional pacifist în rândul elevilor, fără violență, fără droguri, să sprijine şi îndrume viaţa asociativă a elevilor, să coordoneze activitatea directorilor palatelor şi cluburilor copiilor, să coordoneze programe de perfecţionare pentru cadrele didactice din domeniul educaţiei sau în domeniul specific de activitate, să transmită direcţiilor de specialitate propuneri de îmbunătăţire a activităţii în teritoriu ș.a.m.d.

Toate sunt de altfel „activități pe care credem că le va duce cu mare succes la final, mai ales dat fiind faptul că doamna Varga este de meserie logoped, astfel că are antrenament extrem la pronunțarea corectă a cuvintelor”, scrie specialarad.ro. citat de observator.tv

Dacă activitatea didactică a Violetei Varga nu a fost remarcată în mod deosebit de dascălii urbei, tânăra a făcut, în schimb, furori pe reţelele de socializare. Spunem la timpul trecut pentru că tânăra şi-a şters în urmă cu puţin timp contul de Facebook.

Până la comiterea „crimei”, însă, scurta trecere în revistă a profilului de Facebook făcea ca botoxul şi silicoanele să se reverse voluptoase pe monitor.

Lasă un răspuns

Top