You are here
Home > Actualitate > Autoritatile romane BAGA IN SPERIETI toti utilizatorii de Facebook! SE INTAMPLA ACUM si nimeni nu poate face NIMIC
loading...

Autoritatile romane BAGA IN SPERIETI toti utilizatorii de Facebook! SE INTAMPLA ACUM si nimeni nu poate face NIMIC

Autoritățile din România trag un semnal de alarmă pentru toți utilizatorii de Facebook. Poliția Română scrie într-o postare pe rețeaua de socializare despre pericolele care pot fi întâlnite pe platforma online.

Citeste si: SOCANT! Intreaga familie A MURIT, dupa o greseala facuta in bucatarie! Nimeni nu stia asta

Autoritățile atrag atenția asupra persoanelor care trimit cereri de prietenie, unele dintre profiluri fiind false și existând posibilitatea unor furturi de identitate sau atacuri virtuale.

În acest sens, Poliția Română a realizat o listă care cuprinde sfaturi pentru utilizatori în cazul în care se confruntă cu o astfel de situație.

„Profilurile de Facebook pot fi false și pot ascunde în spatele lor persoane rău intenționate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate și alte atacuri virtuale”, a scris Poliția Română.

Profilurile de Facebook pot fi false și pot ascunde în spatele lor persoane rău intenționate, interesate de datele personale care pot fi folosite pentru lansarea unor atacuri spam, pentru furturi de identitate și alte atacuri virtuale.

Pentru depistarea unui profil de facebook fals, vă recomandăm:

– Interesați-vă dacă vreuna dintre cunoștinţele voastre comune s-a întâlnit vreodată cu persoana respectivă;

Vezi mai mult

Lasă un răspuns

Top