You are here
Home > Economic > Diverse > Ieri avea 26, astazi 70! Medicii au ramas cu gura cascata cand au aflat ce are! Cum arata tanara azi – FOTO
loading...

Ieri avea 26, astazi 70! Medicii au ramas cu gura cascata cand au aflat ce are! Cum arata tanara azi – FOTO

Ghinion teribil pentru o tanara din Vietnam. La doar 26 de ani trebuie sa se confrunte cu o afectiune care o schimba total si pentru care nu exista tratament.

Povestea lui Nguyeb Thi Phuong a inceput in momentul in care a mancat niste fructe de mare. La doar cateva ore a inceput sa se simta ciudat, sa aiba mancarimi si sa-i apara riduri puternice. Se zbarcea vazand cu ochii. Din cauza saraciei – sotul lucreaza ca dulgher – a cumparat doar cateva medicamente banale, pe care si le-a permis. Boala, insa, a avansat.

In urma unui consult gratuit, efectuat de cativa medici care s-au oferit voluntar, s-a descoperit ca tanara sufera fie de sindromul Cushing, fie de lipodistrofie. Ajunsese sa arate asa de rau, incat purta masca atunci cand iesea in public.

Despre sindromul Cushing se stie ca se declanseaza atunci cand un om are prea mult cortizol in corp. Acesta duce la cresterea in greutate si la subtierea pielii.

Pe de alta parte, lipodistrofia presupune dezintegrarea unui strat de tesut gras de la suprafata pielii.

Sursa: Dailymail

Lasă un răspuns

Top