You are here
Home > Actualitate > Cum arata Simona Halep cand avea sanii mari, inainte de a-si face operatie estetica – GALERIE FOTO
loading...

Cum arata Simona Halep cand avea sanii mari, inainte de a-si face operatie estetica – GALERIE FOTO

Ascensiunea incredibilă a Simonei Halep în tenisul mondial, din ultimele luni, a readus în discuţie operaţia de micşorare a sânilor la care sportiva româncă s-a supus cu ceva timp în urmă.

Presa din întreaga lume a dezbătut acest subiect pe larg încă din momentul în care Simona şi-a arătat intenţia de a-şi micşora sânii. Ba chiar, tabloidul “The Sun” şi-a invitat cititorii să semneze o petiţie prin care s-o determine pe Simona să nu-şi micşoreze sanii.

Simona HALEP bat Elena BOGDAN – 07.06.2008 – Finale Filles, Roland Garros 2008. Photo: Dave Winter/Icon Sport.

Cum arata Simona Halep cand avea sanii mari, inainte de a-si face operatie estetica

Acestea însă nu au stat în calea româncei noastre, care visa să facă performanţă iar mărimea bustului o împiedica. Atunci când a împlinit 18 ani, în 2009, Simona Halep s-a supus, de bună voie, unei operaţii, din care nu a făcut nici un secret la vremea respectivă.

Acum, însă, insistenţa jurnaliştilor pe acest subiect a început să o agaseze.

La conferinţa de presă organizată după meciul cu Svetlana Kuznetsova, Halep a fost întrebată din nou de această operaţie, despre care a spus în numeroase rânduri că nu doreşte sa mai discute. “Îmi pare rău, dar nu vreau să vorbesc despre asta. S-a întâmplat cu mult timp în urmă şi este ceva personal. Despre tenis voi răspunde cu plăcere, dar despre această problemă nu. Este ceva personal”, a precizat Halep.

Lasă un răspuns

Top