You are here
Home > Actualitate > Erou în ziua nunții! ce a facut unn mire a sărit în apă ca să salveze un băiețel de la înec
loading...

Erou în ziua nunții! ce a facut unn mire a sărit în apă ca să salveze un băiețel de la înec

Clayton a reuşit să-l scoată la timp pe băieţel din apă, Erou în ziua nunții! Un mire a sărit în apă ca să salveze un băiețel de la înec

O tânără din Canada a luat de bărbat un erou. Titulatura i-a revenit lui Clayton Cook după ce a sărit în apă chiar în ziua nunţii sale şi a reuşit să salveze de la înec un băieţel.

Clayton și Brittany Cook se aflau în parcul Cambridge din Ontario pentru a-și face fotografiile de nuntă când mirele a observat că un băiat aflat în râu era în pericol de a se îneca, scrie The Telegraph.

Bărbatul s-a aruncat îmbrăcat în apă şi a reuşit să-l scoată la timp pe băieţel. Imaginile au fost surprinse de fotograful prezent la ceremonie, iar pozele s-au viralizat rapid. Internauţii l-au felicitat pe Clayton pentru curajul de care a dat dovadă.

”Timp de câteva minute copiii ne urmăreau cum făceam pozele de nuntă, iar eu eram atent la ei pentru că mi se părea că stăteau prea aproape de apă. Apoi în timp ce Brittany își făcea fotografiile singură am realizat că pe stâncă mai erau doar doi din cei trei copii. Apoi am văzut copilul în apă luptându-se să se țină la suprafață. Nu am stat pe gânduri și am sărit după el”, a povestit Clayton

Lasă un răspuns

Top